I DESEMBER utgaven av LIVESENDINGEN får du se nyheter i Teams, Tips & Triks, og vi snakker om hvordan du kan sikre passordene i nettleseren din.

Månedens nyheter

Det har kommet flere tøffe nyhet til Word og Microsoft Teams som jeg tror du vil like.

Månedens webinarer og workshops

I Desember har vi mange spennende webinarer du kan være med på. Denne måneden kan du løse utfordringene med gammelt PC og datautstyr med en gratis Miljøavtale med AGS IT-partner.  Markus som leder nettbutikk og hardware kan fortelle deg alt om hvordan vi kan hjelpe deg til å bli mer miljøvennlig nå 15 desember kl 09.00 - Meld deg på!

'

 Månedens Tips og Triks

En skreddersydd møteromsløsning kan gi deg mange fordeler.  Ønsker du mer effektive møter, raskere beslutninger, og reduserte reisekostnader? Lurer du på hvilken løsning som passer best for ditt møterom?

New call-to-action


Månedens Tema - lagring av passord i nettleseren

I denne videoen skal du få se en komplett GUIDE til hvordan du kan sikre passord som du lagrer i nettleseren din.  Perfekt for deg som bruker nettleseren til å hjelpe deg med å huske og fylle inn passord.

Automatisk utfylling av passord sparer deg sikkert for masse  tid og krefter ved å slippe å skrive inn passordene dine på nytt hver gang. 

Dette betyr at alle med tilgang til datamaskinen kan logge på tjenestene dine ved hjelp av de lagrede passordene.

Microsoft har derfor laget mange smarte ekstra sikkerhets funksjoner i Edge som hjelper deg med å beskytte passordene som du bruker på nettsteder eller tjenester.

 • Lagrer du passord i nettleseren Kristian, og hvorfor?
 • Hvorfor er det farlig å lagre passord i nettleseren?
 • Går fra maskinen eller den blir stjålet eller mistet.
 • Laget GUIDE om nye passord funksjoner i Edge
 • Enhets passord
 • Eget passord eller pinkode
 • Spør alltid eller bare for hver økt
 • Passord-lekkasje
 • Hvorfor ikke bruke Edge i stedet for Chrome
                      

Dine programledere

Dine programledere gjennom IT-jungelen er Kristian Hokland ,Alexander Renberg og kamera-sjef Miriam Stangeland.  Månedens gjest er Anders Asplin

Du kan se AGS LIVE Q&A siste onsdagen i hver måned LIVE på her Youtube kanalen vår

Dine programledere gjennom IT-jungelen er Kristian Hokland ,Alexander Renberg og kamera-sjef Miriam Stangeland

 

AGS LIVE A&Q 4

 

AGS LIVE som podcast på Spotify

Lyst til å høre episoden i bilen eller på farten som en podcast? Ja, da er du heldig for nå ligger Podcast utgaven av månedens episode av AGS LIVE Q&A klar for deg til lyttes til på Spotify.

 

 

Se alle episode på Youtube

Nå kan du få med deg alle episodene på våre Youtube kanal. Ønsker du et tilbakeblikk på tidligere episoder, sketsjer, gjester eller tema fra våre livesendinger? Ja, da kan du enkelt finne dem her på Youtube kanalen vår.

 

8Hvordan lage webinar i Microsoft Teams 00

 

Få Microsoft 365 levert av AGS

AGS IT-partner har spisskompetanse i implementering og support av Microsoft 365. Vi hjelper deg med skreddersydde løsninger som kan øke produktiviteten og datasikkerheten i din organisasjon med de samme prisene som hos Microsoft.

 New call-to-action

Jeg er interessert, ta kontakt med meg