I dette tipset skal du få se hvordan du kan låse opp Teams, slik at du får alle de spennende nyhetene og oppdateringene litt før alle andre.

Utvikler modus i Teams

I dette tipset skal du få se hvordan du aktiverer Utvikler modus i Teams.  Har du lurt på hvorfor noen har nye muligheter i Teams som du ikke har tilgang til på din Teams? 

Dette kommer ofte av at de har aktivert forhåndsvisning av nye funksjoner i Utvikler modus. Da låser du nemlig opp Teams, slik at du kan få alle de spennende nye funksjonene og oppdateringene før alle andre som bare har standard klienten.

Denne modusen er en slags forhåndsvisning av nyheter i Teams, slik at du kan teste de ut før de kommer i den normale Teams klienten din.

Det tar bare noen få klikk å aktivere utvikler modus. Ja, det tar deg under et minutt å få den mest oppdaterte utgaven av Teams

Så hva venter vi på.

Som alltid er det enkelt å få til selv. 

 

å nyheter og oppdateringer i Teams med utvikler modus 0

 

Slik gjør du det!

Start med å åpne opp Teams slik som dette.

  • Du kan begynne med å klikke på de 3 prikkene her oppe til høyre på menybåndet i Teams.
  • Deretter går du litt ned her på menyen og velger <Om>
  • Nå gjenstår det bare å å klikke her på <Forhåndsvisning for utvikler> så er du klar.

 

å nyheter og oppdateringer i Teams med utvikler modus 1

 

å nyheter og oppdateringer i Teams med utvikler modus 5

New call-to-action

Aktiver utvikler modus

Helt til slutt bekrefter du for Teams at du virkelig ønsker å bytte modus ved å velge <Bytt til forhåndsvisning for utviklere>

Ikke vær engstelig, du kan like enkelt bytte tilbake dersom du angrer deg. Nå er de bare å la Teams starte seg selv pånytt igjen.

Da er alt klart! Nå er du blant de første som kan teste og kose deg med nye spennende oppdateringer og nyheter i Teams, kanskje litt før alle andre.

Smart ikke sant.

 

å nyheter og oppdateringer i Teams med utvikler modus 4-1

 

 

Kom i gang med Teams

Teams er kjempe-populært. Og som du ser kan Teams ikke bare brukes til møter, samhandling og skylagring men så mye mer.  Så hvor skal du begynne?

New call-to-action

Jeg er interessert, ta kontakt med meg