I dette webinar-opptaket skal du få se hva du trenger for å få på plass en selgers drøm. Et godt CRM system som hjelper deg ta vare på kundene, følge dem opp og legge inn riktige kundedata som alle selgerne kan bruke. Se hvordan Microsoft Dynamics 365 CRM kan gjøre akkurat det.

Webinar om en selgers drøm for et kundeoppfølgingssystem - CRM

I dette opptaket av webinaret om CRM system, skal Kristian Hokland og Katja Hansen guide deg gjennom hva du trenger for å bygge et kundeoppfølgingssystem CRM. Hva slags data og komponenter trenger du egentlig for å få på plass et CRM system som kan bli selgerens drøm. Webinaret har vært en stor suksess. Du kan se opptaket nå, eller når du har tid og det passer for deg.

 

Microsoft Dynamics 365 CRM

Agenda - dette får du se

Webinaret har en spennende agenda som viser deg forskjellene mellom et godt og et dårlig CRM, og hva du trenger for å bygge et godt CRM system. Hva er en selgers drømme system? Her får du svaret!

  • Hva er forskjellen på CRM og et CRM-system
  • Eksempler på dårlige CRM prosesser
  • Hva er drømmen til en selger?
  • Hovedelementene i et bra CRM-system
  • CRM-system for alle avdelinger
  • Microsoft Dynamics 365
  • Bestilling og leveranse av et CRM system
  • Hva koster egentlig et CRM-system?

New call-to-action

Hva er forskjellen på CRM og CRM system?

Mange tenker kanskje at dette er det samme. CRM egentlig beskriver egentlig bare hvilke kundebehandlings prosesser du har i din bedriften din. Et CRM-system er dine kundebehandlings prosesser satt i et system.

Du skal få se flere eksempler på dårlige CRM prosesser. Det kan f.eks. være at hver selger har sin måte å gjøre ting på, har kunnskap om kunden bare lagret i hodet, og informasjon lagret på sin egen PC.  Eksempler på en gode CRM prosesser kan være at man har et delt fellesområde der man oppbevarer kundedata.

En selgers drøm

En selger ønsker å gjøre minst mulig administrativt og etterarbeid, men kun selge mest mulig!

Da ønsker du sikkert mange gode funksjoner i et CRM-system, blant annet en felles kundedatabase, kunde dokumentasjon, kundekort og mye mer!  

Du tenker kanskje at et CRM-system kun er for salgsavdelingen din? Et CRM-system kan også passe perfekt dersom du jobber med prosjekt, har et kundesenter, en markedsavdeling og ikke minst for lederne i firmaet ditt!

 

Microsoft Dynamics 365

AGS IT-partner er Microsoft partner og kan levere CRM-system. Du får se en demo i webinaret på Dynamics 365, hvordan det fungerer, og hvilke integrasjoner som er vanlige.

Når du bestiller og skal få levert et CRM-system i bedriften er det mange fallgruver du kan gå i. Her i webinaret så får du se hva som skal til for å lykkes med implementeringen av et CRM-system

Prisen varierer veldig ut fra omfanget av funksjonaliteten som skal implementeres. Et CRM-system har ofte en lisens per bruker til en fast pris. I tillegg har det en implementerings kostnad som ofte går per brukte time for både oppsett, utvikling og opplæring.

Dynamics 365 med basis salgsprosesser kan man få fra kr 40,000,-


Microsoft 365 Dynamics

Microsoft Dynamics 365 er en skybasert plattform som gir deg alt du trenger for å drive en vellykket virksomhet. Med Dynamics 365 kan du administrere kunderelasjoner, økonomi, prosjekter, salg, markedsføring og mer på ett sted. Enten du vil øke produktiviteten, forbedre kundetilfredsheten eller øke inntektene, har Microsoft Dynamics 365 en løsning for deg.

New call-to-action

Jeg er interessert, ta kontakt med meg