Slik setter du opp automatisk tidssone i Windows 10

I dette trikset skal du få se hvordan du kan sette opp Windows til å automatisk oppdatere tidssonen til der du befinner deg, så unngår du tidsforvirring og misforståelser når du booker møter.

Forvirrende når du planlegger eller deltar på møter

Reiser du mye og har med deg en bærbar PC, er det fort gjort å ende opp med at du jobber i mange forskjellige tidssoner.

Utfordringen er at den bærbare datamaskinen din vil vise feil tid, og dette kan gjøre det spesielt forvirrende når du planlegger eller deltar på møter.

I stedet for å manuelt oppdatere tiden din når du reiser deg gjennom geografien, er løsningen å la Windows automatisk oppdatere tidsinnstillingene dine basert på din posisjon

 

Hvordan sette opp automatisk tidssone i Windows blogg


Slik gjør du det

Du kan starte med å høyreklikke på klokken som du finner nede i høyre hjørne av skjermen på Windows 10-skrivebordet.


Hvordan sette opp automatisk tidssone i Windows 2

 

Juster dato og klokkeslett

Velg Juster dato/klokkeslett fra hurtig-menyen slik som dette.


Hvordan sette opp automatisk tidssone i Windows 1

New call-to-action

 

Slå på automatisk tidssone

På midten av innstillings-vinduet for dato og klokkeslett finner du <Angi tidssone automatisk>

Nå er det bare å aktivere denne og sette den til på så er du klar, og tidssonen din og tid oppdateres nå automatisk basert på hvor du befinner deg i verden.

 

Hvordan sette opp automatisk tidssone i Windows 3

 

Hvordan sette opp automatisk tidssone i Windows 4

Windows oppdaterer automatisk alle instillingene

Du kan også merke deg at når du konfigurerte PC-en til å bruke en automatisk tidssone. Blir alle de andre manuelle sone-innstillinger. For eksempel er rullegardinmenyen for å stille inn tidssonen, nå tonet ned.

Smart ikke sant

 

Hvordan sette opp automatisk tidssone i Windows 5

Se flere magiske Windows tips her

Her finner du 5 tøffe tips som du kan bruke til å gjøre Windows bedre.  Ta kontakt med oss dersom du vil vite mer om hvordan du kan bruke verktøyene i Windows 10, Office 365 og Microsoft 365 pakkene til å effektivisere bedriften din.

 

Support levert av AGS

Få rask hjelp til store og små utfordringer som tar arbeidstiden fra deg. Med en supportavtale kan du bruke mer tid på det du er god på, og mindre penger på uforutsette IT-problemer. Med rask svartid og ubegrenset support fra Microsoft 365 sertifiserte teknikere får du et forutsigbart IT-budsjett.

New call-to-action

Jeg er interessert, ta kontakt med meg