Se gullrekka til HP + Bonusoverraskelse

 

Vi ser på gullrekka til HP

I dagens utgave av Hardwareshow skal du få se 3 spennende modeller fra HP. Anders Bo Forsdahl, Produktsjef i HP Norge har tatt med seg en BRA, en BEDRE og en BEST modell. Så her finner du garantert en PC som kan passe for deg.

Se videoen her i denne linken eller i avspilleren nedenfor.Bra modellen - HP Probook 430

Første maskinen ut er en såkalt "Bra Model". Det er en HP Probook 430 som er en rimelig og god 13,3 tommer. Det er maskin som egner seg godt til vanlig kontorbruk. Du får en god skjerm på 13.3 tommer, som gjør at maskinen oppleves som ganske portabel. Den veier bare 1.5 kg og er 20 millimeter i tykkelse. så dette er den perfekte typisk kontorarbeid. Modellen er kjørt gjennom tester som f.eksi droptest, så den skal tåle litt å være robust.

HP Probook 430 2

 

Tilkoblingsmuligheter

HP Probook 430 kommer med alle standard porter som du har behov for Innebygd. Tanken er at du skal slippe å bruke mange dongler for å koble deg til det du trenger.

Du får med "fullsize" netverksport, innebygget VGA-port og standard HDMI slik at du skal kunne koble deg til på møterommet uten problem for å vise  presentasjonen din.

I tillegg så kommer maskinen med vanlige USB-Porter.  Den tradisjonelle USB-Porten som du kan finne på begge sider av maskinen gjøre det enkelt å koble til alt tradisjonelt utstyr via USB. 

Modellen har også den populære nye USB-C standarden. Med den kan du faktisk lade PC'en, i tillegg til den vanlige ladepluggen.

Du kan også dokke eller å kjøre skjermsignal ut og koble opp 2 eksterne skjermer rett på PC'en.

 

HP Probook 430

 

Hvem passer HP Probook 430 til?

Dette er en bra maskin dersom du trenger en PC med kombinasjonen av og være inne og litt på veien. Har du behov for en god kontor PC der du typisk bruker Office og Økonomiprogram som du kan ha med deg på hjemmekontoret eller ut på reise når du har behov for det.

 

Bedre modellen - HP Elitebook 840

Her er Elitebook 840. En populær modell i bedriftsmarkedet og an av HP's mest solgte modeller nettopp til bedrifter. Dette er den aller nyeste modellen av året som heter EliteBook 840 G5. Den kommer med et helt nytt design, hvor det er brukt Aliminium i hele chassiset. 

Det betyr at du får en helt unik slitestyrke og lavere vekt til forskjellen fra HP Probook 430. 

HP Elitebook 840

 

Fleksibel docking sparer penger.

En klar forskjell fra andre modeller er denne porten her som er en mekaniske docking kontakt. Den kan du finne HP Elitebook og Probook maskiner siden 2012. Det betyr egentlig at vis du har en docking fra HP fra før, så kan du benytte den. Du beskytter da investeringen din, så har du mange dockingstasjoner fra før, så trenger du ikke å bytte ut alt utstyre fordi du får ny PC.

I tillegg så kommer HP elitebook 840 med den nye USB-C standarden også, så du har mulighet til å kjøre mer moderne universaldocking på.

 

HP Elitebook 840 1

 

Fullproppet av utstyr

HP Elitebook 840 kommer ganske full proppet av utstyr, både standard og mulige opsjoner.

Automatisk innlogging via Windows Hello og IR-kamera, er funksjoner  som kommer mer og mer nå i forhold til det med å gjøre påloggingen enklere og raskere.  I tillegg så har du en fingeravtrykksensor som kan være en god alternativ måte å logge seg på med Windows 10.

Det er en ekstremt lyssterk skjerm også som levere opp til hele 700 nits

 

HP Elitebook 840 2

 

Hva slags ytelse og prosessor får du?

Alle modellene fra HP inkludert denne har siste generasjon fra Intel. Så her kan du få alt fra den enkle Celeron helt opp til en ganske kraftig i7 prosessor.

  • Hva er det HP anbefaler til litt type avansert bruk?

Til avansert så bruk har jo prosessoren fra Intel nå blitt såpass effektive at en standard i5 prosessor gjør mye av jobben.  Men er man en krevende bruker så ville jeg jo kanskje anbefale å bruke litt mer penger på en prosessor å gå opp til en i7.

  • Hvor lang levetid har jeg på batteriet?

Akkurat på denne modellen så får vi til 14 timer. Så du kan jobbe ganske mye overtid før batteriet tar kvelden. Vi har også noe vi kaller HP fast charge som lader batteriet fra 0 til 50% på 30 minutter så du raskt kommer opp igjen. 

 

HP Sureview for ekstra sikkerhet mot innsyn?

Med HP SureView, kan du sitte å jobbe uten at noen ser hva som er på skjermen din eller forstyrrer deg. Med tøffe GDPR krav er denne funksjonen praktisk og nyttig for å unngå at noen får med seg ting de ikke skulle.

Du aktiverer funksjonen bare ved ett tastetrykk. Trykk bare på F2 tasten, og så er filteret aktivt. Og sidemannen synes ikke det er så spennende lengre. 

 

HP Premium Collaboration keyboard

I tillegg da så har du på denne modellen det som kalles et "Collabortaion Keyboard" Det er et spesielt godt tastatur som er tilrettelagt samhandling. Du finner dedikerte taster for Skype, eller Cisco jabber samtaler

Hvor du kan trykke en tast for å starte eller avslutte samtaler, rett inn i kalender, dele presentasjon «On the Fly»

 

HP Elitebook 840 3

 

Hvem mener HP passer perfekt til HP Elitebook 840?

Det er jo helt klart den standard kontorbrukeren egentlig, men som har kanskje litt kraftigere behov, og som er mere på veien det vi snakket om tidligere på HP Probook. Bedre byggekvalitet og lettere å ha med seg. Du får også Touch skjerm på denne som en opsjon. 

 

Best modellen - Elitebook X360 1030

Dette er jo HP's flaggskip,  Elitebook 1000 serie og det er også ett produkt som  definerer som et x360 produkt. Det kommer av at du kan dreie den 360 grader rundt sin egen akse. Det betyr at du får kombinasjonen av et nettbrett like mye som en bærbar-PC. 

Elitebook x360 1030 kommer kun med touch skjerm. Du kan tenkte deg hvor partisk dette er på et kundemøte der du ønsker å vise en PowerPoint å har denne her. Det er en god suksess.

Ikke minst dersom du skal på flyreise og skal se en film også.

X360 1

 

Lav vekt og flott design

Elitebook X360 har en veldig fin formfaktor er det optimale innen design mener HP. Chassis er laget som et som et helt Aluminiums-design, og dette er frest ut av et alliminium-stykke, så du finner ikke ingen overganger eller skjøter noe sted. Dette gjør en utrolig robust og slitesterk. Den veier bare 1.2 kg og tykkelsen er 15 mm, så den er en maskin som egner seg godt til å ta med seg på kundemøter eller på reise.

 

Porter og tilkoblinger

Maskinen kommer med doble USB-C porter som er full Thunderbolt 3 slik at du får den beste ytelsen.Du kan f.eks dokke flere 4k skjermer samtidig, lade maskinen, også videre. Du får selvsagt full HDMI så det er enkelt å koble seg på møteroms-skjermen. Det er også innebygd kamera og fingeravtrykkleser slik at pålogging I Windows 10 går raskt og sømløst.

 

X360 2

 

Matt skjerm 

HP leverer med matt touch skjerm, noe som har jo vært etterspurt veldig lenge i forhold til å unngå å ha de blanke skjermene som gir mye refleksjoner. Det er ikke alltid like OK å jobbe på selv om det kanskje ser litt stilig ut. På Elitebook x360 får du Gorilla 4 glass der det er kjørt en etsing på det, slik at du får en matt overflate. Andre produsenter har løst dette med å legge på film og sånne ting men dette er my mere slitesterk metode. 

Denne modellen kommer selvsagt med HP SureView teknologi der du kan jobbe uten at noen ser hva som er på skjermen din eller forstyrrer deg

 

God lyd

HP mener maskin har ekstremt god på lyd på de innebygd bang & Olufsen høyttalerene fordi de kommer med hver sin forsterker. Dette er den fortetnings PC'en som har det absolutt beste lydbilde, og klare og spille hele 80 desibel og helt ned i 300hz frekvens.

 

X360 3

 

Hvem passer HP x360 til?

Dette er maskinen for den som har behov for å ha en maskin med topp ytelse, med seg uansett om det er på kundemøte, hjemmekontor, på reise eller på jobben. Med touchskjerm og mulighet for nettbrettmodus for du lett, robust og fleksibel maskin som passer til det meste en mer avansert bruker krever.


Bonusdings - HP Universal Docking

Anders Bo Forsdahl, Produktsjef i HP Norge har tatt med seg den splitter ny lanserte HP Universale Docking. Dette er HP's Thunderbolt dock gen. 2. Den er universal og et betyr at du kan bruke i forhold til å kunne docke alle HP modeller helt fra ProBook 400 serien og opp til ZBook 17 som er den kraftigste mobile bærbare. Og ikke nok med det ifølge Anders kan den docke konkurrentenes maskiner også. Så har du en Lenovo så kan du bruke denne som dockingstasjon dersom man har ett blandet miljø på jobben.

  • Du kan bruke de på Apple sine, Lenovo eller f.eks  Dell

 

HP Docking 2

 

Et hav av porter og muligheter

På dockingstasjonen har du et hav av porter og muligheter for å koble til utstyr.  Den kommer med 5 skjermutganger,  du kan ikke bruke alle samtidig, men du er ganske fleksibel på hva du kan koble til av utstyr. 

  • VGA
  • Dobble DisplayPort
  • USB-C med DisplayPort signal ut og Thunderbolt utgang

Så fremtidlige skjermer som kommer med Thunderbolt vil denne kunne koble til uten problem. Er du vant til å jobbe med en 2 skjermsløsning så er det ikke noe problem å koble på 2 skjermer her og kjøre det. De kan godtvære i 4k begge to.

 

HP Docking

 

Modulær byggekloss med mange muligheter

Det som er litt morsomt med "boksen" er at den er modulær. Det betyr egentlig at den er utviklet til å være utbyggbar. Du kan bare å skru av toppen, så kan du sette på en audio modul. Med denne får du med hurtigtaster for samhandling som da lyser opp i forhold til vis man er i Skype eller konferanse modus.

Du får et ekstremt godt lydbilde, med 360 graders høytaler og innebygd mikrofoner som også støtter noice canceling. 

  • Kan man ha en sånn dock på møterommet?

Ja da får du en en veldig god, og rimelig løsning som du kan bruke på møterommet eller som du kan bruke til egne Skype møter. Da slipper du å ha noe ekstra dingsebomser koblet til med høyttaler og mikrofon og sånt.

 

Konklusjon

Skal du gå til innkjøp av ny PC har du mange flotte modeller å velge mellom. Enten du trenger en helt vanlig kontor PC, eller du vil ha noe mer mer kraft.  Hvilken syntes du passet best for ditt behov?

 

Se flere tips på vår Youtube kanal

Se flere smarte og nyttige tips på vår YouTube kanal!
Vi legger til nye videoer hver uke, så følg med og abonner på kanalen vår. 


Du kan se flere tips på Youtube her

Følg med på Youtube kanalen vår

 

Ta kontakt med oss

Ønsker du å ta kontakt med oss for å ta en prat om Office 365, sikkerhet eller drift av IT-tjenester så ring oss gjerne på 33 29 10 00, eller send en e-post til dinitavdeling@ags.no..

Eller du kan bruke kontaktskjema som du finner her 

Kontakt oss