forslag-2

 

Kan HP Elitedisplay S340C erstatte din 2 skjermsløsning?

Kunne du tenke deg å bytte ut din 2-skjerms-løsning på kontoret med en Ultrawide bredformatskjerm? Mange av oss bruker en 2 skjermsløsning på kontoret. Et slikt oppsett betyr ofte mye kabler og rot, på og bak skrivebordet. Løsningen tar også mye plass og på skrivebordet og tar seg ikke alltid like bra ut. Følg med for idag skal vi se nærmere på HP Elitedisplay S340C, og finne ut om denne skjermen kan erstatte en komplett 2 skjermsløsning.

Se videoen her i denne linken eller i avspilleren nedenfor.

 

Dette finner du i esken.

I boksen så finner du skjermen, strømkabel med ekstern strømforsyning. HDMI kabel, en USB kabel,  en USB Type-C™ kabel og Display Port kabel Pluss du får også med en montering for å kunne hekte på en PC bakpå skjermen. I esken finner du også nødvendige skruer og en universalnøkkel for montering.

 

Lekker 34" skjerm.

Ut av boksen kommer HP Elitedisplay S340C med en lekker krummet 34" som strekker seg fra den ene siden av skrivebordet til den andre. Kantene på siden er ikke ultratynn, men heller ikke for tykke. Skjermen har et godt designspråk med sort kant mot en bredere metallisk liste nederst med høyttaler riller. Skjermen tar seg riktig godt ut på skrivebordet og med et minimalt behov for kabler blir det ekstra pent og ryddig. Skjermen er Ultrawide, størrelsesforholdet er på 21:9, hvorav en normal skjerm bare har 16:9, og har en oppløsning på hele 3440 x 1440 punkter, noe som gir deg ett sort område å jobbe på. Du kan jobbe effektivt og ha mange applikasjoner oppe på skjermen samtidig. Se for deg at du skriver i Word, samtidig som du kan følge med Outlook og ha nettleseren aktiv i full vindu størrelse.

 

Litt fakta om HP Elitedisplay S340C

Den veier 11.14kg, og dimensjonene er 80.98 x 19.82 x 47.65 cm. Så du kan starte å måle opp skrivebordet ditt med en gang. Skjermen bruker 186 W ved maks bruk, men standard bruker den 70 W, og dersom du lar skjermen gå i inaktiv så bruker den bare 0,5 W. Bakpå skjermen er det 1x Displayport 1.2 inngang, 1x HDMI 2.0 inngang, 1x USB 3.0 med to USB 2.0 som kan brukes som USB inngangene på PC-en og 1x USB type-C™

 

Klar for Skype med innebygget kamera og lyd.

Skjermen er laget for å fungere med Skype business,  så i skjermen så er det et innebygd webkamera. Kamera ligger skjult når du ikke bruker det inne i skjermen. Du trykker bare forsiktig på toppen av skjermen og så spretter det opp av seg selv. Webkameraet er et 720p HD med doble mikrofoner og LED indikatorer og fungerer fint til et Skype møte.  Som bonus kan du også bruke dette Windows Hello så slipper du å taste inn passordet manuelt for å logge på maskinen. Skjermen har innebygget høyttaler bar laget av Bang & Olsen. Den består av fire høyttalere, og fordi skjermen er bøyd så rettes lyden mot deg, Perfekt lyd når du skal bruke Skype for Business. Dersom du ikke er opptatt av den rå bass, så får du gode høyttalere til lyd og musikk. Skjermen har egne multimediaknapper som kan brukes for å dempe lyden, mikrofonen, legge på en Skype samtale, eller svare på en Skype samtale.

 

USB-C, en kabel til alt!

USB Type-C kan føre strøm fra skjermen til PC-en så du bare trenger strømkabel i skjermen. Dette betyr at du kan oppnå et veldig minimalistisk oppsett uten mye kabelrot. Tenkt deg at du kobler til laptop'en med kun en USB-C kabel mot skjermen uten behov for docking eller å plugge inn flere kabler. Maskinen lades, skjerm, nettverk og USB tilkoblinger, alt går gjennom USB-C.

 

Justering og knapper

Skjermen kan justeres vertikalt men ikke høydejusteres. Så du kan justere vinkel på skjermen etter hva som passer deg best, utenom høyden. Se gjerne videoen, så ser du om dette er ok for deg. Det er selvfølgelig en av å på knapp på skjermen, og innstillings-knapper,  dersom det er noe du vil justere eller endre på skjermen. Disse knappene finner du under skjermen på motsatt side av multimediaknappene. Det finnes også en hodetelefonutgang på siden av skjermen, dersom du vil jobbe uforstyrret og høre på musikk samtidig. Du trenger ikke å installere drivere eller noe programmer for at skjermen skal fungere det er bare å plugger den i pc-en.

 

God på Adobe og 3D

Skjermen er perfekt for deg som er glad i å bruke de forskjellige Adobe programmene. Siden du har et stor skjermområde å bruke når man f.eks skal redigere video eller bruke Photoshop, så er den også god og bruke i 3D programmer siden den har en pikselbredde på kun 0.232 mm.

 

Er dette en skjerm for deg?

Kunne du tenke deg å bytte ut din 2 skjermløsning på kontoret med en stilig Ultrawide skjerm som HP Elitedisplay S340C? Dersom du vil ha en en stilren minimalistisk løsning uten mye kabel-rot som tar seg godt ut på skrivebordet. Med den ultrabrede skjermen får du ett ryddig arbeidsområde der du kan jobbe effektivt og få oversikt over flere applikasjoner samtidig. Er dette interessant for deg?  Ja, da kan HP Elitedisplay S340c være akkurat den løsningen du er ute etter. Hva mener du? Legg gjerne en kommentar igjen i kommentarfeltet.

 

Se flere tips på vår Youtube kanal

Se flere smarte og nyttige tips på vår YouTube kanal!
Vi legger til nye videoer hver uke, så følg med og abonner på kanalen vår. 

Du kan se flere tips på Youtube her

Følg med på Youtube kanalen vår

Ta kontakt med oss eller meld deg på

Nå kan du automatisk få ferske og spennende IT nyheter og tips fra vår blogg hver uke 

Ring oss på 33 29 10 00, send en e-post til dinitavdeling@ags.no eller bruk kontaktskjema.


Kontakt oss