Unboxing-og-test-HP-Elitebook-x360-thumb-2

 

HP EliteBook x360 vant pris på CES Messen 2017

Denne maskinen vant prisen for "Best Convertible Hybrid Laptop" på CES 2017. En av grunnen var HP's Sureview teknologi som du kan lese mer om i testen.

Vi pakker opp og tester.

Se norgespremiere på test og unboxing av den splitter nye Microsoft Surface Book.

Se videoen her i denne linken eller i avspilleren nedenfor.


Premium laptop til premium pris.

Dette er en Premium PC til ca 17.000 eks moms.  Selve innpakningen skjuler nok dette litt. Men dette er en maskin som er ment for å brukes til business, så her trenger vi ikke stilig innpakning for å bli imponert men så jeg er mer spent på det som befinner seg på innsiden av pappen. Og her er det ikke mye plastikk. Dette er en godt skrudd sammen maskin, metall, solid, hengsler ja alt kjennes og ser ut slik et Premium kvalitetsprodukt skal gjøre.

Fri for irriterende programmer

Jeg kan også si at maskinen er relativt fri for irriterende og unødvendig programmer som ofte følger med og treger ned nye maskinen.  Dette setter vi pris på da det er kjedelig å få en treg maskin ut av boksen når man kjøper noe til denne prisen. Dette bør vi se mer av fremover.

Unboxing og test HP Elitebook x360 3

 

Maskin for selger og folk på farten

Dette er en maskin som egner seg godt for selgere eller andre folk som er på farten og som trenger kraft i en mobil og lett forpakning.  HP Elitebook X360 veier fra 1,28KG så dette er en tynn, lett og portabel maskin å ha med seg rundt.

Setter du maskinen i teltmodus på denne måten har du et perfekt verktøy til å vise frem presentasjoner eller demo på kundemøter.  Velger du touchskjermutgaven i tillegg blir det enda enklere å bla fremover i PowerPoint presentasjonen din. Og har du gjort et vellykket møte kan du jo alltids se en liten video på toget hjem.

Godt tastatur med smart overraskelse

Tastaturet er godt og behagelig å jobbe på og er relativt likt det du finner på Premium maskiner, det kan nevnes at tastaturet er bak-belyst og er også i tillegg sølebestandig, så det tåler litt ekstra. Du får en egne praktiske funksjons knapper her oppe å øverste knapperaden. Noen kjenner vi fra før, men HP har lagt til noen ekstra praktiske knapper blant annet til å ta Skype for Business samtaler og en praktisk knapp for å starte Outlook kalenderen som du kan se her i videoen ovenfor.

nboxing og test HP Elitebook x360 5


Styreflate av glass

Du får en flott styreplate med glassoverflate og multitouch til å navigere enkelt rundt i Windows og programmene dine. Styreflaten fungerer fint og virker presis og enkel å bruke.

Unboxing og test HP Elitebook x360 6

Kraftig prosessor og bra lagringskapasitet

Maskinen kan leveres med i5 prosessor for normalt kontorarbeid eller en raskere i7 prosessor, dersom du trenger noe mer krutt til å kjøre krevende applikasjoner.  Vår modell er utrustet med en rask i7 prosessor. HP Elitebook x360 kommer også med 8GB om bord som standard og bør holde for det fleste, men du kan også få spekket maskinen med opptil 16GB minne dersom du ønsker det. Vi anbefaler at du starter med en 250GB SSD disk, men vil du ha en større disk kan du velge en 360GB SSD disk.

Unboxing og test HP Elitebook x360 7

Mange porter, og lite behov for "dongler".

Elitebook x360 kommer med godt utrustet med porter og tilkoblings-muligheter.  I tillegg til en USB-C port har også HP lagt til 2 stk USB 3.0 porter, slik at du slipper å bruke dongler på eksisterende utstyr som du har.

  • Du har også støtte for Micro SD kort som kan være praktisk nå når du skal overføre bilder eller film fra kamera.
  • Den har også en kombinert hodetelefon og mikrofon tilkobling her på den andre siden.
  • Maskinen kommer med HDMI port som er praktisk når du vil koble til en ekstern skjerm eller TV.

Unboxing og test HP Elitebook x360 8

 

Med HP EliteBook x360 er du oppdatert 

HP EliteBook x360 kommer spekket med det du trenger for å være tilkoblet og kommunisere. Maskinen støtter 4G, så du kan bare sette inn et Mikro-SIM kort i porten som du finner på venstre side.  Du får trådløs med støtte for de fleste moderne standarder som du trenger inkludert Bluetooth, og NFC som en tilleggs opsjon dersom du trenger det.

 

16 timer batteri-levetid. 

Hp lover 16 timers batteri-levetid, i praktisk bruk vil dette kanskje bli noe mindre, men dette er absolutt en maskin som har best batteriytelse og som kan vare gjennom hele arbeidsdagen.

Unboxing og test HP Elitebook x360 9

Bra skjerm med mange valgmuligheter 

Elitebook x360 har en flott 13.3" skjerm som perfekt størrelse å bære med seg rundt, ikke for stor og ikke for liten. Vår modell er utstyrt med en 1080p gorilla glass skjerm, som også finnes i en touch utgave.  Jeg personlig synes at 1080p er nok til denne type maskiner, men du kan også få 4K skjerm til denne modellen dersom du vil det.  Skjermen drives av et Intel HD 620 grafikk-kort.

Unboxing og test HP Elitebook x360 13

Lyd, bilde og konferanse.

På lydsiden har HP valgt å levere maskinen med to Bang & Olufsen stereohøytalere, du kan styre volumet med volumknappen på siden. HP Elitebook x360 har også 2 mikrofoner innebygget som er kjekt for Skype samtaler Kombinert med et bra HD webkamera på 720p kan du enkelt kjøre videomøter på Skype med god lyd og bra bilde. Dette støtter også Windows Hello som gjør at du kan logger deg på via ansiktgjenkjenning på Windows.

Unboxing og test HP Elitebook x360 2

Spekket med sikkerhet

Maskinen kan også fås med HP Sureview, og dette var en av løsningene som gjorde at HP vant utmerkelsen på CES messen 2017. Her kan du skru på et innebygget personvernfilter som hindrer innsyn til skjermen fra siden dersom du sitter på fly eller tog.  Dette filteret kan du skru av og på etter behov via funksjons-tasten på tastaturet.

Og når det gjelder sikkerhet har HP proppet maskinen full av innebygget sikkerhetsfunksjoner som tar vare på og beskytter brukeren. Her kan jeg nevne HP Surestart som sikrer BIOS fra angrep og maskinen ved å bruke 2 BIOS, en ekstra sikkerhetskopi som legges inn dersom den originale blir ødelagt eller angrepet.

I tillegg til å kunne logge deg på via ansikts-gjenkjenning har du en fingeravtrykksensor her på siden, som du kan bruke for å logge deg på i Windows hvis du heller vil det.

Unboxing og test HP Elitebook x360 12

 

Holdbar etter militær standard

HP EliteBook x360 G2 er også ekstremt holdbar, med en militær MIL-STD-810G-sertifisering er den designet for å overleve støt, fall og ekstreme temperaturer. HP også utviklet en masse ekstrautstyr og smarte løsninger for maskinen som er virkelig verdt å ta en titt på. Her er det alt fra dokking, til praktiske løsninger for flere skjermer.

Unboxing og test HP Elitebook x360 1

Konklusjon

Dette er en Premium kvalitetsmaskin for bedriftsmarkedet. God byggekvalitet og solid og gjennomtenkt design. Støtte for ny teknologi som Windows Hello, pakket full med sikkerhets-features som er viktig for bedrifter og trygger brukeren. Lang batterilevetid gjennom hele arbeidsdagen, og en knallgod skjerm gjør denne til et perfekt arbeidsverktøy for deg som er mobil og på farten.

 

Se flere tips på vår Youtube kanal

Se flere smarte og nyttige tips på vår YouTube kanal!
Vi legger til nye videoer hver uke, så følg med og abonner på kanalen vår. 

Du kan se flere tips på Youtube her

Følg med på Youtube kanalen vår

Ta kontakt med oss eller meld deg på

Nå kan du automatisk få ferske og spennende IT nyheter og tips fra vår blogg hver uke 

Ring oss på 33 29 10 00, send en e-post til dinitavdeling@ags.no eller bruk kontaktskjema.


Kontakt oss