I JUNI utgaven av LIVESENDINGEN får du alle de ferske nyhetene fra Microsoft samt spennende tips og triks. 

Dette er nytt i Juni

 

1) Custom Emojis i Teams kommer

Nå kan du endelig laste opp egne emojis og gif'er i Teams. Er du ikke fornøyd med de eksisterende emojiene, eller rett og slett ikke kan få nok av morsomme gif'er så er du heldig. Microsoft har hørt deg og lar deg legge til egne som du kan bruke til å kommentere innlegg og gi reaksjoner på meldinger.

 

2) Melding når ledig i Teams

Venter du spent på at en av dine medarbeidere skal bli ledig og har allerede sent ti "hei er du der" meldinger" da er denne nyheten laget for deg. Nå kan du få Teams til å gi deg beskjed når den du er ute etter er ledig. Smart ikke sant.

 

3) Team Copilot kommer til Teams

Til nå har Copilot vært den personlige AI assistent, nå kommer Copilot som et medlem av teamet ditt. Nå kan du la Copilot ta seg av mange av oppgavene og organiseringen i teamet. 

4) Windows Recall

Som en del av Windows Copilot kommer nå Windows Recall. En kontroversiell nyhet som mange har reagert på. Windows Recall tar bilde av det du gjør på maskinen din hvert tredje sekund og lagrer historikken på maskinen din slik at AI kan bruke dataene til "nyttige" muligheter. Det mange har reagert på er at du ikke kan slå av denne funksjonen.

 

JGS_3021

 

Månedens tema

Månedens tema er transkribering av møter. Selv om det kanskje ikke virker så spennende i utgangspunktet, er det faktisk ganske viktig og noe alle bør tenke på. Dette har å gjøre med nye funksjoner som nå kommer i Outlook og Teams, og det har med måten vi har møter på, som endrer seg litt. 

Transkribering gir en fin oppsummering av møtet og innholdet, og du slipper å sitte og skrive møtereferat underveis. Det gir deg automatikken og kan justere det og gjøre det enklere for de andre å se hva som har vært tatt opp i møtet.

Det er også en fin måte å kunne se gjennom et møte etterpå, hvis du kanskje ikke husker hvordan det var eller hva man ble enige om. Det blir viktigere og viktigere å sette på transkribering når du kjører møter, for ellers kan ikke AI få nok informasjon.

Transkribering av møter kommer til å bli mer og mer viktig framover, og det er absolutt noe å tenke på for å forbedre effektiviteten og organiseringen av møter. Spesielt med mulighetene som du får med Copilot når du transkriberer møtet. 

 

 

New call-to-action

 

Månedens tips

Månedens tips er hvordan du aktiverer ukenumre i den nyeste utgaven av Outlook. Mange er nesten helt avhengig av å jobbe med ukenumre når vi planlegger møter, aktiviteter og tiden din i kalenderen. Så uten ukenumre blir det litt kaos i hverdagen.

Men det er heldigvis enkelt å få på plass, det tar bare fem klikk. Du skal få se hvordan du aktiverer det på maskinen din og på mobilen din, slik at du får vising av ukenumre på begge enhetene dine.

 

 

Månedens Webinarer

6 Juni fra kl 09.00 til 09.30 - Derfor bør du kombinere Dropbox med Microsoft 365
I dette webinaret skal du få bli bedre kjent med hvordan Dropbox fungerer, hvilke funksjoner som er helt unike for Dropbox og hvordan du enket bruker Dropbox. Du skal også få en guide på hva som skiller Dropbox fra Microsoft 365 og andre skylagringstjenester.

13 Juni fra kl 09.00 til 09.30 - Hva er nytt i Microsoft Planner og Copilot?
I dette webinaret tar vi for oss både kjente og nye begreper i Microsofts nye løsning for planlegging, oppgavestyring og prosjektledelse, og hvordan Copilot kan bistå.

20 Juni fra kl 09.00 til 09.30 - Derfor bør din neste PC bli en AI PC fra HP
Vi har fått med oss Anders fra HP for å fortelle mer om de nyeste modellene fra HP. Kunstig intelligens blir viktig å få med når du skal kjøpe deg ny PC. Her får du vite mer om AI PC, sikkerhet, smart lading, nytt design og kule skjermer.

Du kan lese mer om webinarene og melde deg på her>Månedens Kurs og Workshops

Denne måneden ar vi flere spennende Webinarer du kan være med på. 

Nå kan du bestille disse spennende kursene fra oss

1) Teams kurspakke med hele 9 time med innhold om Teams fordelt over 5 moduler.
Totalt 5 kurs over 9 timer som skal inspirere dine ansatte til å ta i bruk funksjonene som finnes i Teams og Microsoft 365 for å effektivisere intern kommunikasjon og skape god samhandling.

2) NYHET! AI Ready kurs for ledere! -slik klargjør du bedriften for AI verktøyene fra Microsoft
Kurset er tilpasset for ledere og handler om hvordan du skal ta i bruk Microsoft Copilot og AI teknologi i virksomheten. Hvilke grep du må gjøre før du slipper AI løs i bedriften og blant de ansatte

3) HR og Microsoft 365 kurs - hvordan bruke Microsoft 365 til å gjøre HR oppgavene enklere.
Kurs spisset mot HR leder, daglig leder, og deg med personalansvar. Her får du garantert inspirasjon til hvordan du kan utnytte mulighetene i Microsoft 365 verktøyene i hverdagen og i HR rollen.

4) Copilot workshop - kartlegging og planlegging for implementering av Copilot
Kartlegging av dine nåværende lisenser, løsninger, datasikkerhet, og tilgangs-struktur. Målet er å finne ut hva som gjenstår for å gjennomføre en vellykket integrering av Copilot og KI i bedriften.

5) NYHET! Canva kurs
Lær hvordan dere kan lage imponerende designmaler til bruk på sosiale medier, design til visittkort, presentasjoner og annet grafisk innhold dere kan bruke i bedriften.

6) NYHET! Linkedin kurs
I dette kurset skal du og dine ansatte få hjelp til å sette opp en toppklasse-profil for deres private Linkedin profiler, samt oppsett og optimalisering av bedriftsprofil for deres firma.

Du kan lese mer kurs og workshops som som du kan melde deg på her>

 

 

8Hvordan lage webinar i Microsoft Teams 00

AGS Live og dine programledere

AGS Live er en livecast som arrangeres av AGS IT-partner. Vi er en norsk IT-leverandør som tilbyr skytjenester, digitalisering og Microsoft 365 løsninger.

Sendingen har ulike temaer hver måned, som for eksempel nyheter i Teams, PowerPoint, Windows 11, backup av Microsoft 365 og hvordan sette opp webinar med Teams.

AGS live er en fin måte å følge med på nyheter og lære mer om Microsoft 365 og hvordan du kan bruke det til å effektivisere og forbedre din arbeidshverdag.

 

Få Microsoft 365 levert av AGS

AGS IT-partner har spisskompetanse i implementering og support av Microsoft 365. Vi hjelper deg med skreddersydde løsninger som kan øke produktiviteten og datasikkerheten i din organisasjon med de samme prisene som hos Microsoft.

New call-to-action

Jeg er interessert, ta kontakt med meg