I årets første LIVESENDINGEN 2023 får du se nyheter, Tips & Triks, og vi snakker om hvordan du kan oppdage data angrep

Månedens nyheter

VI har store og spennende nyheter nå i det nye året som du bør få med deg. Her er 5 store nyheter som vi ønsker å dele med deg.

1. NYHET! AGS Sikkerhetssenter

Den store nyheten for 2023 er lanseringen av vårt Sikkerhetssenter. Fra og med 1. Januar kan du nå få varslet pågående angrep på dine maskiner og Microsoft 365 miljø. 

Vi kan hjelpe deg å avsløre: 

  • Om Microsoft 365 passord er lekket på DarkWeb
  • Mistenksomme eller vellykkede bruker-innlogginger fra andre land kjent for cyberangrep.
  • Overvåke om PC eller Mac blir utsatt for angrep.
  • Automatisk isolering av enheten din dersom den blir angrepet eller er kompromitter
  •  + mange flere proffe sikkerhetsfunksjoner.

Sikkerhetssenteret vil være aktivt 24/7 og kan monitorere og varsle dersom Microsoft 365 miljøet eller maskinene dine er under angrep.

Som en av de første IT-bedriftene i Norge kan vi nå pro-aktivt hjelpe deg mot cyberangrep. Med dette på plass er du på god vei til å oppfylle kravene til Norsk Sikkerhets Myndighet (NSM) sine 4 grunnprinsipper.


Det beste av alt er at du får mye av dette inkludert GRATIS dersom du allerede har en Premium-supportavtale eller bedre med oss.

2. Timepriser

Den andre gode nyheten til deg er at vi ikke justerer opp timeprisene i 2023. Selv med høy generell prisvekst i markedet ønsker vi å beholde prisene på samme nivå som i 2022, og ikke bidra til ytterligere kostnadsvekst som mange bedrifter opplever nå.

 

3. Månedlig faktura

Fra 1. Januar 2023 går vi over til månedlig fakturering i stedet for kvartalsvis slik du har hatt frem til nå. Grunnen til dette er at månedlig fakturering er blitt en standard i IT-bransjen, og det er grunnlaget for alle tjenestene fra f.eks. Microsoft. 

For noen bedrifter blir det kanskje litt enklere og forutsigbart med en mindre sum hver måned i stedet for en større sum hvert kvartal.

 

4. Supportavtaler

Da prisene har økt fra våre leverandører på tjenestene og programmene som er inkludert i supportavtalene, må vi øke prisene noe på supportavtalene våre fra 1. Januar. Dette vil utgjøre 15,- kr. pr bruker i mnd. på supportavtale Premium og All-Inclusive.  

Den gode nyheten er at alle våre kunder med Premium eller All-Inclusive supportavtale får fra og med 1. Januar integrert sitt Microsoft 365 miljø med vårt nye Sikkerhetssenter helt GRATIS. 

Som en av de første i Norge får du nå pro-aktiv monitorering av cyberangrep inkludert i supportavtalen fra din IT-leverandør.
Du kan sjekke ut den nye oppdaterte Supportavtalen med inkludert Sikkerhetssenter her
https://info.ags.no/supportavtale

 

Supportavtale illustrasjon-1

 

5. Smart Bedrift

For deg som ønsker rimeligere IT i 2023 har vi også en god nyhet.  Vi har laget en samlepakke til deg som vi kaller Smart Bedrift. Her får du samlet Microsoft lisensene, sikkerhetsverktøyene og Premium support i en rimeligere pakke der du får fantastisk mye produktivitet, sikkerhet og bistand for pengene. Pakken er rabattert slik at du sparer i forhold til å kjøpe disse tjenestene separat.

Pakken er spekket med alt du trenger til kun 699,- pr. bruker pr. mnd. 

•    Microsoft 365 Business Premium    
•    Premium support med SLA via fjernstyring, chat og telefon  
•    Antivirus med beskyttelse mot malware, ransomware og virus
•    Backup av OneDrive, Sharepoint, e-post, kontakter, kalender og Teams
•    Avansert e-post sikkerhet med beskyttelse mot farlige lenker og vedlegg på e-post
•    Kryptering av enhet for beskyttelse av data dersom enhet mistes eller ved tyveri
•    Cloud Print med sikker print fra PC, Mac og mobile enheter
•    Sikker pålogging med 2-faktor-autentisering på alle Microsoft-tjenestene
•    Nettvakt for sikkert nett og surfing på kontor og hjemmekontor
•    Automatisk patch og sikkerhetsoppdatering av PC
•    Helsestatus på minne, prosessor og lagringskapasitet
•    Sikker og kryptert IT-portal for dokumentasjon med oversikt over enheter, abonnement og lisenser
•    Sikkerhetssenter med 24/7 monitorering av cyberangrep mot ditt Microsoft 365 miljø 

Du kan sjekke ut den nye Smart Bedrift avtalen her
https://info.ags.no/smart-bedrift-avtale

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om endringer eller tjenester så ta kontakt med din kunderådgiver eller support så får du god hjelp.

 

Smart Bedrift avtale

 

Månedens webinarer og workshops

I Januar har vi et spennende sikkerhets-webinarer du kan være med på. Her får du vite mer om hva MDM (Mobile Device Management) er og hvordan du kan håndtere sikkerhet på PC, Mac og mobile enheter. I webinaret får du se hvordan du bruker Microsoft Intune som er en del av Microsoft 365 Business Premium som MDM løsning.

New call-to-action

 Månedens Tips og Triks

I denne videoen skal du få se hvordan du kan lage en animert GIF i Powerpoint som du kan bruke til nettside, chat, blogg, eller post på sosiale medier

Du kan nemlig lage animerte GIF’er helt enkelt med å bruke Powerpoint som du får i Microsoft 365 pakken din. Du kan bruke all de magiske triksene i Powerpoint, overgang

 

Månedens Tema - Hvordan oppdage data angrep, og fjern kjente sårbarheter og trusler.

I månedens tema diskuterer vi NSM (Nasjonal Sikkerhetsmyndighet) grunnprinsipp nr 3.  Hvordan oppdage og fjerne kjente sårbarheter og trusler.

Hvor enkelt er det egentlig å oppfylle alle disse kravene?

NSM illustrasjon 2-1

Dine programledere

Dine programledere gjennom IT-jungelen er Kristian Hokland ,Alexander Renberg og kamera-sjef Miriam Stangeland.  Månedens gjest er Anders Asplin

Du kan se AGS LIVE Q&A siste onsdagen i hver måned LIVE på her Youtube kanalen vår

Dine programledere gjennom IT-jungelen er Kristian Hokland ,Alexander Renberg og kamera-sjef Miriam Stangeland

 

AGS LIVE A&Q 4

 

AGS LIVE som podcast på Spotify

Lyst til å høre episoden i bilen eller på farten som en podcast? Ja, da er du heldig for nå ligger Podcast utgaven av månedens episode av AGS LIVE Q&A klar for deg til lyttes til på Spotify.

 

 

Se alle episode på Youtube

Nå kan du få med deg alle episodene på våre Youtube kanal. Ønsker du et tilbakeblikk på tidligere episoder, sketsjer, gjester eller tema fra våre livesendinger? Ja, da kan du enkelt finne dem her på Youtube kanalen vår.

 

8Hvordan lage webinar i Microsoft Teams 00

 

Få Microsoft 365 levert av AGS

AGS IT-partner har spisskompetanse i implementering og support av Microsoft 365. Vi hjelper deg med skreddersydde løsninger som kan øke produktiviteten og datasikkerheten i din organisasjon med de samme prisene som hos Microsoft.

 New call-to-action

Jeg er interessert, ta kontakt med meg