I FEBRUAR utgaven av LIVESENDINGEN deler vi førsteinntrykket etter å ha fått testet Microsoft Copilot. Du får alle nyheter rundt Copilot samt tips og triks og andre spennende nyheter fra Microsoft.    

Dette er nytt i Februar  

 

Ny Teams fra 1. Mars

En av hovedtemaene er den nye versjonen av Microsoft Teams, som vil være permanent tilgjengelig fra 1 Mars. Her anbefaler vi deg å teste den nye versjonen før skiftet til den nye versjonen for å bli vant til å bruke den. Den nye versjonen har noen justeringer, for eksempel at kanalene blir snudd på hodet og nyhetene kommer øverst i stedet for bunnen. I tillegg er den nye versjonen optimalisert for å starte raskere.

 

Microsoft øker prisene i Februar

Microsoft har igjen en prisøkningen på 12% på alle Microsoft-abonnementer fra og med februar. De nevner imidlertid at pakken deres kalt Smart Bedrift, som inkluderer support, Microsoft-abonnementer og antivirus + mer, ikke påvirkes av prisøkningen.

 

Microsoft Copilot endelig lansert i Norge

Et annet tema som diskuteres er ankomsten av Copilot til Norge. Vertene snakker om de forskjellige versjonene av Copilot, inkludert gratisversjonen, Copilot Pro for privat bruk og Copilot for Microsoft 365 for bedrifter. De nevner også sitt førsteinntrykk av Copilot og hvordan det kan brukes til å lage presentasjoner og oppsummeringer.  Du skal være litt obs på på at dette foreløpig er en årlig lisens på over 3.000 kr der du må betaler hele summen up-front. 

New call-to-action

 

Vårt førsteinntrykk av Copilot 

Akkurat nå så ville jeg gitt Microsoft Copilot terningkast 4. Her er det for store forventninger til at dette skal på en måte bare revolusjonere alt, og så er det ikke helt der ennå. Det kommer til å bli kjempebra, utvikling går kjempefort. Man skal huske på at dette er på en måte første babysteps fra Microsoft. Dette er første utgaven. Du kan tenke deg første iPhone som kommer ut. Den kunne liksom ikke klippe og lime tekst en gang.

Så at dette er første utgave, men det kommer til å bli kjempebra. Det er helt sikker på at det kommer til å få uante konsekvenser og uante muligheter som vi egentlig ikke tenker på er mulig. Dette er fremtiden. det er det ikke noe tvil om.

 

 


Månedens tips

I månedens tips skal du få se hvordan du GRATIS kan konvertere en PDF til en PowerPoint-presentasjon. En presentasjon som du kan både redigere og presentere i PowerPoint. Adobe har nemlig over 20 gratis PDF verktøy på nett som du kan bruke for å magisk konvertere eller lage PDF dokumenter. Ett av verktøyene lar deg GRATIS konvertere en PDF til en PPT (PowerPoint presentasjon)

 

Månedens Webinarer

8 Februar fra kl 09.00 til 09.30 - AI og Copilot: Hvordan dra nytte av den nye teknologien?
Her kan du bli med på webinaret om sikkerhet, som dekker hvordan man får kontroll over alle enhetene i selskapet og automatiserer sikkerheten

15 Februar fra kl 09.00 til 09.30 - Sikre e-post domenet ditt mot svindel og phishing
I dette webinaret kan du se hvordan du kan redusere risikoen for phishing-angrep, som dekker hvordan man kan trene og teste de ansatte om hvordan man unngår å klikke på ondsinnede lenker

29 Februar fra kl 09,00 til 09.30 - Voice, Telefoni og AI for MS Dynamics 365 
Her kan du se webinaret om å få full kontroll over salgsavdelingen med Dynamics 365, som dekker hvordan man bruker CRM-systemet til å administrere kunder og prosjekter

Du kan lese mer om webinarene og melde deg på her>Månedens Kurs og Workshops

Denne måneden ar vi flere spennende Webinarer du kan være med på. 

Nå kan du bestille disse spennende kursene fra oss

  • Teams kurspakke med hele 9 time med innhold om Teams fordelt over 5 moduler.
  • AI Ready kurs! -slik klargjør du bedriften for de nye AI verktøyene fra Microsoft
  • HR og Microsoft 365 kurs - hvordan bruke Microsoft 365 til å gjøre HR oppgavene enklere.

Du kan lese mer kurs og workshops som som du kan melde deg på her>

 

 

8Hvordan lage webinar i Microsoft Teams 00

AGS Live og dine programledere

AGS Live er en livecast som arrangeres av AGS IT-partner. Vi er en norsk IT-leverandør som tilbyr skytjenester, digitalisering og Microsoft 365 løsninger.

Sendingen har ulike temaer hver måned, som for eksempel nyheter i Teams, PowerPoint, Windows 11, backup av Microsoft 365 og hvordan sette opp webinar med Teams.

AGS live er en fin måte å følge med på nyheter og lære mer om Microsoft 365 og hvordan du kan bruke det til å effektivisere og forbedre din arbeidshverdag.

 

Få Microsoft 365 levert av AGS

AGS IT-partner har spisskompetanse i implementering og support av Microsoft 365. Vi hjelper deg med skreddersydde løsninger som kan øke produktiviteten og datasikkerheten i din organisasjon med de samme prisene som hos Microsoft.

New call-to-action

Jeg er interessert, ta kontakt med meg