vi-vant-igjen

AGS dinitavdeling.com har blitt kåret av Microsoft til «Årets Microsoft SMB-partner» i år igjen. Prisen er for arbeidet vi har gjort i markedet for små og mellomstore bedrifter. Vi vant denne prisen også i 2013. Prisen ble annonsert på den årlige Microsoft Worldwide Partner Conference som ble avholdt nå i Juli i Washington. Selve utdelingen skal skje nå i disse dager på Microsoft Partner dagen.

Ingen har greid dette før oss

Det er ingen andre som har greid å vinne denne 2 år på rad, så dette er vi stolte av.
Spesielt morsomt er det at vi som er en mindre it -bedrift har vunnet denne i konkurranse med store it-aktører som for eksempel ATEA og Serit, som også var i finalen. Vi har igjen levert høy kompetanse på Nettskytjenester, produkter og løsninger fra Microsoft til små- og mellomstore bedrifter. Til riktig pris og med lokal kundeservice. Kontakt oss for en prat om Nettskytjenester og riktig it-strategi for bedriften din.

Takk til alle våre kunder

Vi sender en stor takk til alle våre kunder som har vært sammen med oss på denne eventyrlige skyreisen. Vi lover at AGS dinitavdeling.com vil fortsette å komme med mye spennende produkter og tjenester som tar i bruk nettskyen, og som gjør din it-hverdag bedre og mer effektiv.

Og her er begrunnelsen for at vi vant

AGS har en helhjertet og sterk satsning på tjenester i nettskyen som har gitt svært gode resultater. Sammen med sin evne til å endre forretningsmodell i takt med markedstrender fremstår AGS som en dynamisk og effektiv partner. De leverer et overbevisende fotavtrykk i markedet gjennom en proaktiv holdningskultur, digital markedsføring og høy winrate. AGS fremstår som et forbilde på hvordan en SMB partner bør selge og markedsføre Microsofts løsninger med suksess." Dagfinn Ringås, Direktør for kunde og partner, Microsoft Norge.

Du kan også velge AGS som din it-partner

Har du planer om å ta din bedrift opp i nettskyen, eller du vil velge en ny it-partner for fremtiden? Vi ser gjerne frem til å høre fra deg. Bruk kontakt skjema under, eller gå inn på våre nettsider og se på hva vi kan tilby deg. Du finner oss her på http:dinitavdeling.com