AGS-Roadshow 

AGS Roadshow er på vei til deg.

I ukens blogg skal vi fortelle dere om våre spennende planer for Mars. I høst avholdt vi flere frokostmøter med temaet WEB og disse var veldig populære! Nå ønsker vi å prøve ut et nytt konsept med nytt tema på agendaen. Vi presenterer AGS Roadshow, der vi kommer på besøk til 3 ulike byer på 2 uker. Byene vi besøker i første omgang er Larvik, Horten og Tønsberg. Denne gangen er temaet SKYTJENESTER og målet er at du skal bli litt klokere og mer bevist på mulighetene ved å jobbe i skyen. Dersom dette er noe du kunne tenkt deg å være med på, er påmeldingen allerede i gang her! Arrangementet har et begrenset antall plasser og er helt GRATIS. Sikre plassen din allerede nå!


Meld deg på her, det er GRATIS!

Vi har samlet noen av våre beste rådgivere til deg

I en jungel av forskjellige skytjenester som lover reduserte kostnader og effektive løsninger skal du få se de aller beste skyløsningene fra Microsoft, Dropbox, og andre kjente leverandører. Du skal også få praktiske eksempler på hvordan du kan bruke dem og hvilke skytjenester akkurat du bør velge. Vi ønsker at du skal sitte igjen med en følelse av at du har lært noe nyttig, derfor har vi med oss et helt team som står beredt til å svare på dine henvendelser.

Spennende skytjenester på vei til deg

  • E-post i Office 365
  • Lagring i skyen med OneDrive for Business
  • Spar kostnader med Office 365 med telefoni
  • Vi viser deg hvordan Office 365 sparer deg tid og kostnader på administrasjonen!
  • Elektroniske reiseregninger i Office 365
  • Samarbeid gjort enklere med Groups i Office 365
  • Fil-server i skyen med Dropbox for bedrifter
  • Prosjektstyring i Office 365 – tidsbesparende, effektivt og enkelt
  • Microsoft Office 365 CRM – holder deg oppdatert på kundene


Tid, sted og servering

Denne gangen planlegger vi frokostmøter i 3 ulike byer, i form av et AGS Roadshow. Du kan derfor velge hvor du ønsker å melde deg på. Konseptet er det samme i hver by - vi starter arbeidsdagen med en god frokost og nyttig informasjon. 

Vi starter på Larvik Mikrobryggeri, torsdag 3.mars 08:00-10:00

Den 3.mars åpner vi dørene i de koselige lokalene til Larvik Mikrobryggeri. Dette er Vestfolds første mikrobryggeri og ble etablert i 2011 i stemningsfulle lokaler i Nedre Fritzøegate. For de som enda ikke har vært her, anbefales et besøk - du kommer garantert tilbake! Meld deg på frokostmøte på Larvik Mikrobryggeri her. 30 plasser tilgjengelig.

Du finner veibeskrivelse her.

 

Frokostmøte Larvik
Hyggelig stemning på Larvik Mikrobryggeri

Så fortsetter vi på Horten Mikrobryggeri, fredag 4.mars 08:00-10:00

Fredag 4.mars tar vi turen til nyåpnede Horten Mikrobryggeri. De åpnet dørene i Oktober 2015 og har hatt stor suksess. Plassen har en sjelden god atmosfære som gjør at vi kommer igjen og igjen. Her kan du melde deg på frokostmøte i Horten Mikrobryggeri. Kun 20 plasser.
Du finner veibeskrivelse her.

Horten Mikrobryggeri
Hyggelig atmosfære på Horten Mikrobryggeri

Vi avslutter i Tønsberg, torsdag 10.mars 08:00-10:00

I Tønsberg besøker vi Træleborg Konferansesenter T11, torsdag 10.mars. T11 konferansesenter har kurs og konferanse som sin spisskompetanse, så her blir vi tatt godt imot i hyggelige lokaler, med god mat og strålende bevertning. Meld deg på her! 25 tilgjengelige plasser.
Du finner veibeskrivelse her.

Træleborg Konferansesenter
Full konsentrasjon på Træleborg Konferansesenter

Meld deg på AGS roadshow om skytjenester her

Har du ikke anledning til å delta på AGS Roadshow?

Ta kontakt med oss, så sender vi en av våre rådgivere ut til deg. Du kan enten fylle ut kontaktskjema, ringe oss på tlf 33 29 10 00 eller sende oss en E-post til dinitavdeling@ags.no 


Kontakt oss