blogg49

I dag er det 1. desember og julemåneden er i full gang. Med julen kommer også mange helligdager. I ukens blogg skal vi vise deg hvordan du får lagt til fri- og helligdager i Microsoft Outlook kalenderen din. Denne kalenderfunksjonen er veldig grei å ha på plass i kommende tid.

I Microsoft Outlook er det som standard ikke lagt til noen helligdager i kalenderen. Faste fri- og helligdager er enkelt å krysse av, men de bevegelige røde dagene, som påske og helligdager som styres av påsken (Kristi Himmelfartsdag og Pinse) er mer problematisk å krysse av.

Dersom du jobber mot utlandet, kan det også være praktisk å kunne legge til andre lands fri- og helligdager i kalenderen. Da får du oversikt over spesielle fridager i disse landene også.

Følg disse 5 stegene:

 1. Åpne Outlook -> velg Fil -> velg Alternativer

  bilde 1 blogg 49

 2. Velg Kalender i menyen til venstre

  bilde 2 blogg 49

 3. Midt på dialogboksen som dukker opp, finner du en fane som heter Kalenderalternativer. Her trykker du Legg til helligdager -> Kryss av for de land du ønsker -> Trykk så OK

  bilde 3 blogg 49

 4. En dialogboks forteller deg at helligdagene du valgte ble installert

  bilde 4 blogg 49

 5. Du kan nå sjekke om kalenderen din er blitt oppdatert med dine valgte fri- og helligdager. I vårt tilfelle Påsken 2016.

  bilde 5 blogg 49

 

Ønsker du Outlook på din PC?
AGS dinitavdeling er Microsoft Partner og vi leverer Office 365 kombinert med opplæring til dine ansatte. 
Ring oss på 33 29 10 00, send en e-post til dinitavdeling@ags.no eller bruk kontaktskjema.


Kontakt oss