Påskespesial


Årets påskespesial - 9 IT-sketsjer med dårlig humor.

Siden du ikke kan dra på hytta og fjellet i år har vi samlet 9 av de mest kleine og rare sketsjene våre i denne artikkelen. Vi advarer alle mot at videoene kan inneholde spor av påskenøtter og dårlig humor. 

Dark Mode Syndrome kan være smittsomt

I disse Koranatider er vi er redde for å bli smittet av håndtrykk og nærkontakt. En jevnlig runde med antibac er lurt for å hindre smitte. Men viste du at Korona ikke er det eneste som smitter ved menneskelig kontakt. Nå kan du også få Dark Mode Syndrome. Vi advarer mot sterke scener! 

Se videoen her i denne linken eller i avspilleren nedenfor.

 

 

Når du lager en Powerpoint som ingen kan motstå

Finnes det noe bedre en når du har laget en Powerpoint som sprenger alle grenser og får Steve Jobs til å blekne. Da har du oppnådd Powerpoint Ninja Overdrive Mode som er det høyeste nivå og utmerkelsen du kan få som PowerPoint influencer.

Se videoen her i denne linken eller i avspilleren nedenfor.

 

Mislykket møteopptak i Teams

Microsoft Teams er kjempepopulær om dagen. Den geniale funksjonen som gjør at du kan ta opp hele møte ditt, og dele opptaket etterpå i Teams er supernyttig og enkel å bruke. Men det er spesielt en ting du bør huske på når du kaller inn til Teams-møte og skal gjøre opptak.

Se videoen her i denne linken eller i avspilleren nedenfor.

 

For opptatt med mobilen til å følge med

Har du noen gang hatt den følelsen at noen ikke er helt følger med, ignorerer deg og bare er opptatt av mobilen sin. Er du lei av at kollegaen alltid sitter med nesa i mobilen på møter når du sier noe genialt. Med dette smarte trikset får du full oppmerksomhet og er garantert at mobilen aldri mer for lov å distrahere.

Se videoen her i denne linken eller i avspilleren nedenfor.


Flørtebekreftelser på Teams

En nyhet i Teams er at du kan se når noen har lest meldingen din. Men pass på og husk at når du aktiverer den nye lesebekreftelse i Microsoft Teams, er det fort mulig at Teams flørter tilbake.

Se videoen her i denne linken eller i avspilleren nedenfor.

 

Test av NYHETEN - Microsoft Surface 365 

Hvordan fungerer egentlig den nye Microsoft Surface 365? Vi er nok den eneste Microsoft partneren som har fått lov å teste den nye enheten fra Microsoft. Med Microsoft Surface 365 lover Microsoft at du får de aller beste skytjenestene fra Microsoft basert på pay-as-you-go prinsippet. Men tror du dette egentlig blir en suksess?

  • NB! Vi er ikke sponset av Microsoft og har betalt for å teste maskinen av egen lomme. (Kristians lomme)

Se videoen her i denne linken eller i avspilleren nedenfor.

 

Finne seg selv på Pixabay

Pixabay er en kjempefin tjeneste som lar deg søke etter gratis bilder som du kan bruke i Powerpoint presentasjoner, bloggposter, eller sosiale medier.

Men hva om du finner bilde av deg selv når du søker etter GRATIS bilder på Pixabay? Akkurat dette skjedde med Kristian. Men hvordan har bildene av han havnet på Pixabay, og hvem har tatt dem?

 

Booket møte i feil tidssone

Det er lett å gå i surr og glemme å stille inn tidssonen på Windows Pc'en din når du sitter i karantene etter å ha vært i utlandet eller i nabokommunen.

Booker du møtet i feil tidssone fordi PC'en ikke er satt opp riktig kan få de underligste følger. 

Se videoen her i denne linken eller i avspilleren nedenfor.

 

Tøft å være vikar

Å stadig produsere innhold og videoer kan være tøft for mange rundt omkring på bedriftene. Tempo skal opprettholdes, bedriften skal være synlig og merkevaren skal være i fokus der ute i alle kanaler. Å stå foran kamera er det mange som synes er ekstra vanskelig og langt utenfor egen komfortsone.   

Da er det enda verre å være ny ansatt og være vikar og satt til å overta rollen som andre har hatt lenge. 

Se videoen her i denne linken eller i avspilleren nedenfor.

 

Spilleliste på Youtube med sketsjer

Vi har samlet alle våre sketsjer her i en spilleliste på Youtube da ingen andre ville ha den.  Spillelisten blir stadig oppdatert med nye kleine sketsjer annenhver uke, så du har noe å se på når det ikke finnes noen andre alternativ. 

Se videoen her i denne linken eller i avspilleren nedenfor.

 

Vi feirer 1.000 abonnenter på vår Youtube kanal

Vi bikket akkurat 1.000 abonnerer på vår Youtube kanal og vil gjerne si tusen takk til alle som abonnerer, følger og tar seg tid til å se og liker videoene våre. Vi setter stor pris på at du har lyst til å bruke din tid på å se tipsene våre. Har du forslag til tips eller sketsjer, så ta kontakt med oss på dinitavdeling@ags.no så skal vi se om vi ikke kan lage en video.

1000 på Youtube

 

Se flere tips på vår Youtube kanal

Se flere smarte og nyttige tips på vår YouTube kanal!
Vi legger til nye videoer hver uke, så følg med og abonner på kanalen vår. 


Du kan se flere tips på Youtube her

Følg med på Youtube kanalen vår

 

Ta kontakt med oss

Kontakt oss