windowsxp
Helt siden 2001 har Windows XP vært med oss som en trofast arbeidshest. Nå er vi kommet til 2013 og Windows XP har alltså vært med oss i 12 år. Til neste år sier Microsoft stopp, hit men ikke lenger. I Mars 2014 vil støtten for Windows XP opphøre og man bør komme seg over på enten Windows 7 eller Windows 8.

Støtten forsvinner, verden går fremover.

Allerede nå vil du som Windows XP bruker miste muligheten til å installere den nyeste Office 2013 pakken fra Microsoft. I Mars 2014 vil muligheten for å holde maskinen oppdatert med nye sikkerhets og programoppdateringer bli borte. Windows XP vil derfor også gå glipp av alle de nye mulighetene med å jobbe i og mot nettskyen, da operativsystemet i sin tid ikke ble designet for den it-virkeligheten vi har idag.

IT_Drift-1440x450

 

Du kan oppgradere maskinen du allerede har.

Har du oppegående maskin med Windows XP er det store muligheter for at du kan oppgradere den til Windows 7 eller Windows 8 og komme deg over på en ny og mer moderne plattform uten å investere i ny maskinvare. Vi i AGS dinitavdeling har gjort flere vellykkede kunde oppgraderinger av maskiner til Windows 8 der maskinen faktisk ble vesentlig raskere enn den var tidligere. Av brukerne fikk vi tilbakemeldinger på at de nesten fikk følelsen av å få tilbake en helt  ny maskin.

Ta en gjennomgang av maskinparken din.

Det er lurt å ta en gjennomgang av maskinene du har der ute, så stiller du, brukerne og bedriften din forberedt. Vi har laget et enkelt skjema som du kan bruke til å kartlegge tilstanden i din bedrift. Du kan sende dette utfylt tilbake oss, så kan vi hjelpe deg med å lage en oppgraderingsplan for din bedrift. Vi kan hjelpe deg å finne ut hvilke maskiner du kan oppgradere, og med en tidsplan som passer deg. Du trenger jo ikke å gjøre alt på en gang. Du kan laste det ned på linken under og sende det til windows8@ags.no

Word


Ta kontakt med oss.

Ring oss på 33 29 10 00, send en e-post til dinitavdeling@ags.no eller bruk kontaktskjema.

Kontakt oss