Bilde12


IT-treffet 2017 er forbi og vi er veldig takknemlige for alle som gjorde denne dagen vellykket fra topp til tå. En spesiell stor takk til alle våre leverandører, utstillere og foredragsholdere som stilte opp og til alle deltakere som tok seg tid til å komme på besøk. Vi hadde i år med oss 26 utstillere og på scenekanten var det et tett program fra store og kjente leverandører som Microsoft, HP, Telenor, 24Sevenoffice, WorkPoint, Sparring Partner, Virosafe og Telering. Alle med spennende innhold og tips og råd når det gjelder både sikkerhet, digitalisering og nyheter.

Oppsummering av IT-treffet 2017


Temaet i år som var «Gå for gull, gå digitalt» gikk igjen under alle foredrag og var en naturlig rød tråd gjennom hele arrangementet. Deltakerne hadde anledning til å besøke utstillere på stands og det var lagt opp til å være et arrangement fylt med nyttig informasjon og hyggelig samvær med andre. Tusen takk til Dal Gjestegaard for deres gjestfrihet og enorme vilje til å gjennomføre årets IT-treff med glans og tusen takk til Ganske Enkelt for utvikling av IT-treff Appen. Dette ga mersmak!

Her kommer et lite tilbakeblikk på IT-treffet 2017.

Oppsummering av IT-treffet 2017

Sparring Partner åpnet årets treff!

Dagens første innlegg kom fra Kjell Vidar Berntsen fra Sparring Partner, som tilbyr profesjonell bedriftsrådgivning. Han åpnet treffet med sin kunnskap om hvordan det er å sitte med diverse lederutfordringer. Han ga oss innblikk i endringene som skjer i dagens marked, sett fra en styreleders side og ga publikum gode innspill fra scenekanten. Med tittelen <endring gir fantastiske muligheter> ga han oss positive vibber og fikk oss til å se på endring som muligheter for bedriften og ikke en risiko eller trussel.

Oppsummering av IT-treffet 2017

Hvordan skal man egentlig markedsføre seg digitalt?

Med årets tema, passet det svært godt at Christina Wahlberg som er Markedssjef for SMB hos Microsoft Norge talte til publikum. Til daglig jobber hun med å hjelpe Microsoft partnere med å markedsføre seg i digitale kanaler og på IT-treffet 2017 ga hun oss 5 gode tips til hvordan og hvor vi skal drive med digital markedsføring. AGS IT-partner er selv en Microsoft partner og har fått god drahjelp fra Microsoft på dette området. Alexander Renberg, Avdelingsleder i AGS overtok scenekanten fra Christina og ga publikum konkrete eksempler på hvordan vi selv jobber med digital markedsføring. Gode tips og råd til deltakere ble gitt under hele seansen!

Oppsummering av IT-treffet 2017

Ut-av-boksen digitalisering med WorkPoint.

Andy Karamallakis fra WorkPoint og Thomas Pedersen fra AGS IT-partner, viste oss WorkPoint 365, som er en ut-av-boksen løsning som gjør at du raskt kan oppnå fullt utbytte av SharePoint i Office 365. Med seg opp på scenen hadde de en demo som viste oss hvordan du kan oppbevare mail og andre viktige dokumenter enkelt og på riktig plassering. Med mengden mail som kommer inn i løpet av en arbeidsuke, var dette noe som falt godt i smak hos mange.

Oppsummering av IT-treffet 2017

Spennende nyheter i Office 365.

Microsoft har i løpet av det siste året lansert en rekke nye applikasjoner i Office 365, blant annet Microsoft Staffhub som kan brukes som din nye vaktskiftplanlegger, Microsoft Bookings som er gir deg enkel administrasjon og booking av avtaler og Microsoft Teams som gir deg en effektiv og moderne kommunikasjon internt i bedriften. Fra AGS IT-partner var det Bob Nerland som ga oss en kort innføring i disse nye applikasjonene. Midt i blinken for flere av årets deltakere!

Oppsummering av IT-treffet 2017

Telefoni for alle!

Nytt for oss og vårt publikum er vår satsing innen Telefoni og Telekom. Vi har som kjent blitt medlem av Telering, som tilbyr bedriftsløsninger fra både Telenor og Telia. Med oss på scenen i år hadde vi derfor med oss Egil Bredgaten fra Telenor og Eivind Haukaas fra Telering. Telenor ga oss en oppdatering på teknologien, 5. generasjons mobilnett og mulighetene som ligger i digitalisering, internasjonalisering og mobilitet. Alt dette blandet med en god dose humor fylte salen med latter. Fra Telering kom en sprudlende Bergenser og ga oss en innføring i Teleringkjeden og deres smarte og effektive mobilbytteprogram.

Siste nytt fra HP!

Før pausen kom Jon Einar Lunde fra HP Norge på scenekanten og presenterte årets nyheter. På scenen hadde HP i år ekstra fokus på sikkerhetsløsningene som er innebygget i deres produkter. Vi fikk også et innblikk i hvordan man kan jobbe mer effektivt og smart på digitale plattformer, med fremtidens løsninger, da selvfølgelig fra HP.

Oppsummering av IT-treffet 2017

Grøssende overblikk over trusselbilde...

Med nåtidens trusselbilde der hacking, dataangrep og svindel herjer løs, ga Virosafe oss en virkelig Aha-opplevelse når de viste oss hvordan de som jobber på den mørke siden av internett tar i bruk nye teknologier. Heldigvis leverer de løsninger som kan beskytte oss mot den skadelige teknologien! Med de siste ukers dataangrep er det nok flere som kanskje fikk en oppvekker eller to...

Oppsummering av IT-treffet 2017

Fremtidens ERP-systemer.

Stort sett alt er i ferd med å digitaliseres og for IT-bransjen er det skyløsninger som er det store. Der økonomisystemene har hengt litt etter, kunne nå 24SevenOffice fortelle om deres ERP-systemer som gir deg full kontroll over bedriftens prosesser fra A-Å i et ferdig integrert og 100 % skybasert system.

Oppsummering av IT-treffet 2017

Hvordan lykkes med digitalisering?

Av foredragsholdere var det vår kollega Katja Abramova som avsluttet fra scenen. Hun jobber til daglig som Prosjektleder for CRM og SharePoint løsninger. Med lang erfaring innenfor dette området kunne hun på IT-treffet 2017 gi deg 3 konkrete steg til hvordan din bedrift kan lykkes med digitalisering og hva digitalisering egentlig handler om.

Oppsummering av IT-treffet 2017

Avslutning med stor premieutdeling.

I år fikk vi testet den Norske quiz-appen Kahoot! Deltakerne som hadde fulgt med i løpet av dagen og besøkt de ulike standene, hadde store muligheter til å vinne. I år hadde vi rekordmange premier med oss fra våre leverandører. Tusen hjertelig takk til dere og gratulerer til alle vinnere på IT-treffet 2017!

Oppsummering av IT-treffet 2017

Har du en tilbakemelding å gi oss?

For at IT-treffet skal bli enda bedre, trenger vi din hjelp! Har du noen tips eller kommentarer blir vi veldig glade om du sender oss en e-post dinitavdeling@ags.no eller legger igjen en beskjed i kontaktfeltet. Vi gleder oss allerede til neste IT-treff!


Kontakt oss