Årets-vinner

I helgen var AGS IT-partner med på Telering sin årlige kjedesamling i Bergen. Med over 200 deltakere, var det lagt opp til en svært hyggelig samling med fullt program gjennom hele helgen. Vi fikk møte en god bredde av leverandører fra både IT-siden og Telekom siden!

Telering åpnet samlingen med felles info til alle deltakere, og deretter tok Telenor og Telia over stafettpinnen videre. Planer for inneværende år samt nærmeste fremtid og siste nytt hos Telia og Telenor ble presentert til alles begeistring. Innvendinger fra publikum skapte også gode samtaler underveis i foredragene. Videre var det lagt opp til at de store leverandørene fra IT og Telekom fikk mulighet til å vise seg fra sin beste side. Alle deltakerne ble oppdelt i mindre grupper med en egen gruppeleder som guidet oss gjennom en god bredde av velkjente leverandører på markedet innen IT og Telekom. Her fikk vi mulighet til å snakke direkte med leverandørene og stille spørsmål rundt områder vi ønsket mer utdypning på.

mest innovative forhandler


Fra nominasjon til prisvinner!

Fredag kveld ble det arrangert festmiddag med Telering Awards som satte fokus på de beste i sin kategori. AGS IT-partner var her nominert i hele to kategorier, Årets mest innovative forhandler og Årets selger. Veldig gøy var det at vi gikk av med seier som årets mest innovative forhandler! Til å kun ha vært medlem i kjeden siden 1. november 2016, er vi selvfølgelig veldig smigret over dette.


Begrunnelsen til juryen var følgende:

"Vinneren har kommet inn i kjeden siste året og umiddelbart vist vilje og evne til nytenkning rundt kundekommunikasjon og ikke minst kompetanseheving innen nytt forretningsområde. Vinneren har blant annet gjennom meget profesjonelle publiseringer av «Ukens IT tips» og «Ukens Mobil tips» på YouTube fått kunder til å abonnere på tjenestene. Forhandleren har vist stor evne og kreativitet og har lykkes godt med å utnytte digitale kanaler og viser samtidig hvor viktig det lokale initiativet er hva gjelder egen evne til å skape aktiviteter og salgsutløsende tiltak."

mest innovative forhandler


Kontakt oss for mer informasjon

Ønsker du mer informasjon rundt vårt nye samarbeid med telering, tar vi gjerne en prat med deg. Legg inn dine kontaktopplysninger i skjema under eller ring oss på Tlf 33 29 10 00. Du kan også sende oss en e-post til dinitavdeling@ags.no. Vi takker for tilliten dere viser oss og ønsker deg velkommen til å ta i bruk våre nye telefoniløsninger.


Kontakt oss