NTI CADcenter har kjøpt opp AGS dindakpartner i Horten. AGS dinitavdeling fortsetter som AGS IT-partner. NTI og AGS har derfor inngått et tett samarbeide for å kunne tilby dere som DAK kunde det beste av IT produkter og tjenester.

I november 2015 overtok NTI CADcenter avdelingen AGS dindakpartner i Horten. Oppkjøpet ga NTI mulighet for å utvikle sin sterke posisjon i markedet. Med AGS sin ekspertise innenfor mekanisk industri er NTI CADcenter nå som Autodesk Platinum Partner, et merkenavn innenfor alle DAK miljøer i Norge. I tillegg får alle NTI sine kunder nå anledning til å trekke inn AGS IT-partner som sin IT-leverandør.

AGS IT-partner er Microsoft og HP spesialist. Fra og med 2016 vil samarbeidet mellom AGS og NTI CADcenter gi unike fordeler til alle NTI CADcenters kunder. AGS tilbyr alt av IT produkter og tjenester med topp kvalitet og som er best i markedet. AGS er blant annet Microsoft og HP Gold sertifisert, og har vunnet den prestisjetunge utmerkelsen «Årets SMB partner» 2 år på rad hos Microsoft. Dette i konkurranse med 2500 andre Microsoft forhandlere i Norge.

AGS leverer hardware fra HP, diverse nettskytjenester, ulik Software, samt IT tjenester og løsninger fra Microsoft. AGS tilbyr også driftstjenester og kan i samarbeid med kunde legge opp en IT strategi for bedriften de nærmeste årene med fokus på kostnadsbesparelser. AGS sin styrke er unike kompetanse, og da spesielt innenfor DAK miljøer. AGS er således den beste totale IT – partneren for små og mellomstore bedrifter.


AGS ble etablert for 33 år siden  

I over 30 år har AGS satset på kunnskap og avansert, fremtidsrettet teknologi i kombinasjon med stå-på-vilje og god gammeldags yrkes stolthet. Dette har gitt gode resultater i alle år, og AGS er en langsiktig partner som er opptatt av kundens behov med skreddersydde og tilpassede tjenester og produkter.


Kvalitet, fleksibelt og lønnsomt

AGS ble tidlig oppmerksom på at nettskytjenester er fremtiden. Spesielt Microsoft tjenestene er tilpasset små- og mellomstore bedrifter, og gir de samme IT - fordelene som store bedrifter har, men da til en brøkdel av prisen. Et viktig fortrinn med nettskytjenester er at du kan jobbe når som helst fra hvor som helst. Samtlige av AGS sine IT - kunder bruker i dag Microsoft nettskytjenester, som omfatter Exchange (e-mail), SharePoint (server i skyen), Skype/ Skype for Business telefoni (chatte, ringe, virtuelle møter) eller Microsoft CRM (kundebehandlingsløsning). Nettskytjenestene er rimelige, og gir forutsigbare og reduserte IT-kostnader.

AGS tilbyr HP hardware, som er det desidert det beste merket for DAK miljøer. Som HP spesialist og Gold Partner vet AGS hva som funker for deg som DAK bruker. AGS anbefaler kun kvalitet og kapasitet, og kan sette opp Server/Workstations og PC-er, eller levere direkte til deg for egen installasjon. AGS er fast leverandør til noen store kunder, samtidig som de leverer til små og - mellomstore bedrifter over hele landet.Vil du vite mer om dette samarbeidet?

Ta kontakt med oss på Tlf 33 29 10 20 eller send en e-post til dinitavdeling@ags.no eller les mer på våre nettsider her.

Du kan også fylle ut kontaktskjema.


Kontakt oss