Derfor trenger du backup av din Microsoft 365-jpg

I dette innlegget skal du få vite hvorfor du trenger Backup av din Microsoft 365 løsning, og hvordan du aktiverer og bestiller dette.

Se videoen her i denne linken eller i avspilleren nedenfor.

 

 

Hvorfor skal du ha backup av din Microsoft 365?

De fleste bedrifter i dag har en Microsoft 365 løsning, men det er fortsatt mange som ikke er helt klar over hvilke backup-regler det er bak løsningen, og derfor mange som ikke har utvidet backup av sin Microsoft 365.


I dette innlegget skal du få se nærmere på:

  1. Data er flyttet til skyen
  2. Hvorfor trenger du backup av Microsoft 365?
  3. SkyKick backuptjeneste til Microsoft 365
  4. Sikkerhetskopiering fungerer som forsikring
  5. Hvordan får du backup av din Microsoft 365?Data er flyttet til skyen

Hvordan bedrifter administrerer og behandler dataene deres har endret seg mye de siste 10 årene.
Miljøet rundt og flytting av data til skyen fikk bedrifter til å tenke mer strategisk hvordan de skal sikre dataene sine. Ansatte som jobber hjemmefra, fikk også selskapene til å revurdere hvordan de kan sikre forretningskontinuiteten i tilfelle sletting eller løsepengevirus.

Visste du for eksempel at 32 % av bedriftene mister data?
Eller at 71 % av datatapet skyldes at folk sletter innholdet ved et uhell eller med vilje?

 

 

Hvordan aktivere sikker to-faktor pålogging på Microsoft 365 (1)-jpg

 

 

Hvorfor trenger du backup av Microsoft 365?

Microsoft 365 har en innebygget backuptjeneste som tar backup av filene dine i 93 dager, så hvorfor trenger du en utvidet backupløsning for Microsoft 365?
Det er viktig å forstå at Microsofts ansvar er applikasjonens oppetid, men det er ditt ansvar å sørge for at dataene dine er beskyttet. Microsoft sin egen backup vil være en bedre sikkerhet enn når filene dine lå på en server en gang i tiden, men det er fortsatt ikke nok til å kalle det en komplett sikkerhetsbackup.
Det kan ta langt over 93 dager før man finner ut at noen filer er forsvunnet, og til og med Microsoft anbefaler å ha en utvidet backup av Microsoft 365.

Backuptjenesten i Microsoft 365 tar heller ikke backup av Team i Teams, sharepoint sites eller kanaler i Teams – så dersom din bedrift er en aktiv bruker av disse tjenestene bør du helt klart ha en utvidet backuptjeneste

 

Hvordan aktivere sikker to-faktor pålogging på Microsoft 365 (2)-jpg

 

SkyKick backup til Microsoft 365

SkyKick backup tilbyr backup for Microsoft 365. Sikkerhetskopien kommer med ubegrenset oppbevaring, ubegrenset lagring, og dataene dine lagres trygt i Microsoft Azure i Norge. Med SkyKick trenger du ikke være bekymret for hvor mye data det er, da enkel brukerbasert lisensiering gjør det enkelt å beregne ditt månedlige forbruk. Du kan også velge oppbevaring basert på dine behov - vi har dekket deg. Vi liker det enkelt og greit.

Sjekk ut dette webinaret om de 10 mest stilte spørsmålene om backup av Microsoft 365.

https://blogg.ags.no/hvorfor-trenger-du-backup-av-microsoft-365-webinarHvorfor trenger du backup av Microsoft 365 (webinar) 2

 

 

Forsikring for dine data

Sikkerhetskopiering sikrer kontinuitet og ansattes produktivitet i situasjoner hvor det har skjedd sletting, uansett om det er med vilje eller utilsiktet. Sikkerhetskopiering er som en forsikring for dataene dine - du har en forsikring for hjemmet ditt - hvorfor ikke ha det også for bedriften din?

 

JGS_6383

 

 

Hvordan får jeg backup av Microsoft 365?

Du kan enkelt bestille backup av Microsoft 365 med Skykick fra AGS IT-partner. Oppsettet av backup på din Microsoft 365 miljø trenger ingen fysisk installasjon av program på maskinen, men settes enkelt opp av oss via Skykick og Microsoft 365 portalen din. Det er GRATIS å etablere tjenesten hos oss, så du betaler ingenting for å sette den opp.

Her betaler du kun for selve backup lisensen. Du kan lese mer om tjenesten og hvordan du kommer i gang her. https://www.ags.no/office-365-backup/

 

Hvorfor trenger du backup av Microsoft 365 (webinar) 3

 

Oppsummering

Den innebygde backuptjenesten til Microsoft 365, tar kun backup av filer, og kun i 93 dager.
Med Skykick backup har du backup av dataene i «ubegrenset» tid, og i tillegg tar den backup av hele løsninger i Teams og Sharepoint.

 

JGS_4535

 

Hvordan får jeg aktivert og levert backup av Microsoft 365?

Backup aktiveres og settes opp kostnadsfritt for deg og brukerne dine.

Det installeres ingenting på lokal maskin. Backup løsningen aktiveres og kobles til din eksisterende Microsoft 365 abonnement og settes opp av vårt kundesenter i løpet av noen få timer.

Du kan booke et teams møte med oss så tar vi en prat om backup av Microsoft 365. 

Eller du kan kontakte oss på start@ags.no eller ring oss på 33 29 10 20.

Kontakt oss       Book et Teams møte med din kunderådgiver  

JGS_4566 copy-png