microsoft-crm-2-e1366061386475
Med nettskyen har små mellomstore bedrifter fått muligheten til å bruke bedre it-verktøy og it-løsninger uten måtte investere i hardware eller drift. Office 365 har gitt gode løsninger på e-post med Exchange Online. Du kan erstatte din filserver for dokumentlagring via Sharepoint Online og ikke minst Lync på kommunikasjon og samhandling.

Alle disse løsningene fra Microsoft fungerer så bra fordi de snakker sammen, de bruker grensesnitt som du kjenner igjen. De gir små mellomstore bedrifter avanserte og driftsikre løsninger som tidligere kun større bedrifter hadde mulighet til å anskaffe seg.

Hvorfor  bruke manuelle og tungrodde løsninger?

documents_folder

Mange bedrifter i dag og spesielt mindre bedrifter mangler et salgs og kundeoppfølgingsystem. Denne mangelen på system fører ofte til at man lager sine egne systemer. Noen bruker excel ark, andre lager egne mappestrukterer i Outlook eller på maskinen sin for å sortere og holde orden på kunder, tilbud og oppfølgingen av sine kunder.

Felles for alle disse kreative systemene er at de er manuelle, tidkrevende, det er vanskelig å lete opp og søke etter den informasjonen man trenger. Dessuten er mappene eller excel arket forbeholdt den ene og er ikke lett å dele med de andre i bedriften. I noen bedrifter sitter faktisk hver enkelt selger eller kundeansvarlig på sitt eget system. Nå kan det endelig bli slutt på dette!

Få Microsoft CRM Online til å organisere arbeidsdagen din

iStock_000005815074Small

 Microsoft CRM Online

Med Microsoft CRM Online får du nå et skikkelig salgs og kundeoppfølgings verktøy levert fra nettskyen.  Her kan du organisere dine kunder, aktiviteter og oppfølging slik at du alltid har full kontroll. Her oppretter du enkelt  tilbud som automatisk lagrer dokumentet og ikke minst automatisk generere en kundemappe i Sharepoint Online for deg. Det beste av alt er at alt dette kan du gjøre rett fra din outlook eller nettleser. Som alle skytjenester  kan du få tilgang til  din CRM hvor som helst og når som helst  fra en pc, mobil eller nettbrett med nettilgang.

Vil du vite mer hvordan du kan spare tid, penger og ikke minst gjøre kundene dine mer fornøyd?

På vårt Vårseminar den 25.april på Høgskolen i Vestfold vil vi vise deg hvordan. Her skal du få se hvordan en selgers hverdag kan se ut  dersom man har de riktige verktøyene. Vi tar deg gjennom fra kunde kun er et "lead" til det å lage tilbud og ikke minst hvordan systemet hjelper deg til å følge opp kunden slik at du vinner.  Seminaret er gratis så klikk på bildet under og meld deg på.

Meld deg på