AGS ble grunnlagt i 1983 og har siden den gang vært en teknologisk spydspiss som har fulgt utviklingen og tilpasset seg ulike teknologiske epoker. Vi har gjennom 30 år utviklet oss fra å være en tradisjonell IT-partner til å bli en ny og moderne samarbeidspartner for små og mellomstore bedrifter. 1. november i fjor ble vi en selvstendig IT leverandør og endret navn til AGS IT-partner. For oss en stor og spennende overgang som vi gleder oss til å være en del av hver eneste dag.

Mer moderne

Som en del av det å stå på egne ben og satse på nye markeder, må vi også henge med i taktene. IT bransjen er i stor endring og alle snakker om den nye industrielle revolusjonen som er på gang. For å  fortsette å være en moderne samarbeidspartner har vi nå lansert vår egen Web Shop. Her får du tilgang til egen kundeportal og du styrer selv kjøpsprosessen fra A-Å. Registrer deg som ny kunde her. Er det noe du ønsker hjelp til underveis møter du oss som vanlig på telefon eller du kan bruke vår Chat-funksjon direkte i Web Shopen. Poenget er at du som kunde skal oppleve kjøpsprossesen enklere.


Stort utvalg

  • Vårt sortiment inkluderer alt IT-relatert du måtte ha behov for.
  • Porteføljen av produsenter inkluderer: HP, Apple, Samsung og Western Digital for å nevne noen.
  • Solid produktkompetanse! Mange års kombinert erfaring fra hardware og løsningssalg.
  • Hver uke vil vi presentere gode tilbud!


Mikael er vår Web Shop ansvarlig

For at du enkelt skal få hjelp under handelen har vi Mikael som sitter som ansvarlig for vår Web Shop. Han er strukturert, er opptatt av å ha kontroll og er veldig god på å følge opp. Han er flink til å ha et overordnet bilde og har god systematikk i det han gjør. Dette gjør at Mikael passer svært godt i denne rollen.

 

Vår Web Shop ansvarlig, Mikael Vår Web Shop ansvarlig, Mikael

 

Kontakt oss for mer informasjon

Ønsker du mer informasjon rundt vår nye Web shop og trenger hjelp til å sette opp konto må du gjerne kontakte oss. Legg inn dine kontaktopplysninger i skjema under eller ring oss på Tlf 33 29 10 20. Du kan også sende oss en e-post til dinitavdeling@ags.no. Vi takker for tilliten dere viser oss og ønsker deg velkommen til å ta i bruk vår nye Web Shop løsning.


Kontakt oss