I Jule utgaven av LIVESENDINGEN blir det ekstra fokus på hvordan du kan sikre deg mot Phishing på e-post, og trene deg opp til å kjenne igjen forsøk på å lure deg. I tillegg får du som vanlig se tips og triks og spennende nyheter fra Microsoft.  

Denne månedens nyheter

Denne måneden ser vi på flere spennende nyheter Microsoft. I desemberutgaven av AGS Live får du blant annet høre om.

SharePoint Premium

En ny versjon av SharePoint som gir deg mer funksjonalitet og intelligens, som for eksempel AI-drevne godkjenningsprosesser, avansert søk og analyse, og bedre integrasjon med andre Microsoft-produkter.

Nye Microsoft Planer

Microsofts verktøy for å planlegge, organisere og følge opp oppgaver og prosjekter i Microsoft 365 kommer i ny versjon. Planer har fått en oppgradering med flere maler, bedre visning og rapportering, og mulighet for å bruke Project for the web for mer avansert prosjektstyring.

Trinnregistering i Windows - Lag opplæring og dokumentasjon GRATIS 14

 

Julegaver fra AGS

Vi har noen spennende tilbud og tjenester som kan hjelpe deg med å forbedre din digitale hverdag, som for eksempel gratis domene sjekk, rabatt på sikkerhetssenteret, og AI-ready kurs.

GRATIS sjekk av sikkerheten på domene ditt i desember.

Beskytt deg mot domeneforfalskning (Domain Spoofing) som er en type e-postbasert svindel der en angriper sender e-poster som ser ut til å komme fra et klarert domene. Nå kan du få sjekket domenet ditt GRATIS om det er til å stole på og oppfyller kravene.

Redusert pris på AGS sikkerhetssenter

Prisen er redusert fra 149,- til 99,- kr for et helt år dersom du bestiller i desember.

New call-to-action
Månedens tips

Lær hvordan du kan bruke inndelinger og seksjoner i PowerPoint for å lage mer fleksible og tilpassede presentasjoner, som du enkelt kan skrive ut eller dele med kundene dine.

 

Månedens tema

Få innsikt i hvordan du kan beskytte deg mot phishing og e-postsvindel, som er en av de største truslene mot din digitale sikkerhet. AGS har en løsning som gir deg opplæring og testing på hvordan du kan avsløre og unngå falske e-poster.

Nå kan du forbedre din IT-sikkerhet ved å teste simulerte phishing angrep, og øke sikkerhetsbevisstheten med opplæringen til dine ansatt. 
 
80% av alle phishing-forsøk og dataangrep foregår via e-post. Derfor er det så viktig at ansatte får opplæring som hjelper med å enklere identifisere og unngå å bli lurt av farlige linker og vedlegg.

Les mer om hvordan du kan trene de ansatte og bli sikrere her >
 

Fredagstipset - Wow factor-1


Månedens Webinarer

Denne måneden har vi 2 spennende Webinarer å by på. Du kan blant annet se hvordan du digitalisere telefoni med din mobiloperatør og Teams. Du skal også få et dedikert webinar som handler om AI som du absolutt få med deg. Webinarene er GRATIS og varer i ca 30 minutter.


Du kan lese mer om webinarene og melde deg på her>

  • 7. Desember kl 09.00-09.30 Digitalisering av telefoni – Fordeler, utfordringer og beste praksis
  • 14. Desember kl 09.00-0+9.30 - AI og Copilot: Hvordan din bedrift kan dra nytte av den nyeste teknologien

Månedens Kurs og Workshops

Denne måneden ar vi flere spennende Webinarer du kan være med på. 

Nå kan du bestille disse spennende kursene fra oss

  • Teams kurspakke med hele 9 time med innhold om Teams fordelt over 5 moduler.
  • AI Ready kurs! -slik klargjør du bedriften for de nye AI verktøyene fra Microsoft
  • HR og Microsoft 365 kurs - hvordan bruke Microsoft 365 til å gjøre HR oppgavene enklere.

Du kan lese mer kurs og workshops som som du kan melde deg på her>

 

 

8Hvordan lage webinar i Microsoft Teams 00

AGS Live og dine programledere

AGS Live er en livecast som arrangeres av AGS IT-partner. Vi er en norsk IT-leverandør som tilbyr skytjenester, digitalisering og Microsoft 365 løsninger.

Sendingen har ulike temaer hver måned, som for eksempel nyheter i Teams, PowerPoint, Windows 11, backup av Microsoft 365 og hvordan sette opp webinar med Teams.

AGS live er en fin måte å følge med på nyheter og lære mer om Microsoft 365 og hvordan du kan bruke det til å effektivisere og forbedre din arbeidshverdag.

 

Få Microsoft 365 levert av AGS

AGS IT-partner har spisskompetanse i implementering og support av Microsoft 365. Vi hjelper deg med skreddersydde løsninger som kan øke produktiviteten og datasikkerheten i din organisasjon med de samme prisene som hos Microsoft.

New call-to-action

Jeg er interessert, ta kontakt med meg