agspm

AGS IT-partner utvider! I takt med vår satsing innen IT og Telefoni for små og mellomstore bedrifter, er vi glade for å kunne fortelle at vi fra 1. april 2017 får med oss P.M. Data som en del av AGS IT-partner. Fra før har vi i dag hovedkontor i Horten, en avdeling i Oslo og en avdeling i Larvik. Nå utvider vi AGS IT-partner med ny avdeling i Østfold, nærmere bestemt i Sarpsborg.

 

Vi er meget fornøyde med at P.M. Data blir en del av AGS IT-partner, og fremover vil dette samarbeidet profileres som AGS IT-partner Østfold. Med dette nye samarbeidet vil vi kunne dra nytte av hverandres kapasitet på hver side av fjorden, og styrke vår posisjon som foretrukket SMB leverandør innen IT og Telekom løsninger.

 

AGS IT-partner utvider Daglig leder for P.M. Data AS, Pål Grandahl og Daglig leder for AGS IT-partner, Anne Karine Børnick, er svært fornøyde med dette samarbeidet.

 

Hvorfor P.M. Data AS?

P.M. Data AS er i dag en Microsoft Gold partner. Deres kompetanse innenfor Office 365 - og spesielt Microsoft Azure-teknologi - er viktige fokusområder i vår felles plattform. Som langvarig medlem av Telering kjeden har de også spisskompetanse på Telekom og mobile løsninger. P.M. Data er sertifiserte leverandører på Visma sine ERP løsninger, og løsninger innenfor print og dokumenthåndtering. Med dette kan AGS IT-partner nå tilby et enda bredere produktspekter og tjenesteleveranser på skyløsninger, telefoni, ERP, webutvikling, digital markedsføring og IT drift.

Som to premierte Microsoft Gold partnere vil vi jobbe enda tettere sammen med Microsoft enn tidligere og dra nytte av hverandres unike kompetanse innenfor skybasert teknologi. Med våre felles strategiske mål for fremtiden har vi troen på at dette samarbeidet vil ta oss langt.

 

AGS IT-partner utvider med P.M. Data - hva vil dette bety for deg?

Du som kunde og samarbeidspartner vil få tilgang til større faglig tyngde på alle områder du trenger for å lykkes med din IT strategi. Vi kan også fortelle at vi jobber mot et felles Kundesenter, hvor målet er raskere responstid og enklere tilgjengelig support for deg. Forretningsmessig og avtalemessig vil alt være som før, men fremover vil P.M. Data AS bli profilert som AGS IT-partner Østfold. P. M. Data AS vil fortsatt bestå som juridisk enhet, med Pål Grandahl som Daglig leder og AGS IT-partner skal fremdeles ha sitt hovedkontor i Horten, med Anne Karine Børnick som Daglig leder.

Vi håper at dette samarbeidet vil gjøre deg som kunde enda mer fornøyd, og at vi kan fortsette å hjelpe bedriften din til å digitalisere seg i takt med utviklingen innen IT. Vårt motto vil fortsatt være "Den beste IT-partneren for små og mellomstore bedrifter".

 

Kontakt oss for mer informasjon

Ønsker du mer informasjon rundt vårt nye samarbeid, tar vi gjerne en prat med deg. Legg inn dine kontaktopplysninger i skjema under eller ring oss på Tlf 33 29 10 00. Du kan også sende oss en e-post til dinitavdeling@ags.no. Vi takker for tilliten dere viser oss og ønsker deg velkommen til å ta i bruk vårt nye samarbeid.


Kontakt oss