reklamefilm-hjelp
Vi i AGS dinitavdeling er stolte av å få vise deg vår nye reklamefilm. Det å være sertifisert betyr at man har den nødvendige og riktige kunnskapen på produkter og løsninger. Dette gir deg som kunde en trygghet på at din leverandør faktisk har nødvendig kompetanse til å levere den løsning du vil ha.

Ikke alle leverandører tar seg råd til opplæring.

Vi i AGS dinitavdeling mener at det er en selvfølge at våre teknikere og selgere til enhver tid har riktig og oppdatert kompetanse. Vi investere derfor mye tid og ressurser på våre medarbeidere slik at du som kunde skal føle deg trygg og godt ivaretatt.

Kompetanse på det som er viktig.

Som Microsoft Partner er vi sertifiserte på de tyngste og viktigste Microsoft produktene.  Microsoft Office 365,  Microsoft Dynamics CRM, Microsoft Sharepoint, Microsoft Windows 8 og Server 2012. Som HP partner er vi også sertifiserte på Proliant server, HP workstations, og andre HP klienter. I tilegg har vi også spisset kompetanse på Panda Antivirus og overvåkningsverktøy og ikke minst på sikkerhet som Zyxel partner på brannmur og trådløst utstyr.

Se vår nye reklamefilm 

Ta kontakt med oss

Ring oss på 33 29 10 00, send en e-post til dinitavdeling@ags.no eller bruk kontaktskjema.

Kontakt oss