Åpning-av-avd.-Larvik-6-940x630

Et år er forbi, mens et nytt allerede er i full gang. Vi ønsker med dette år 2017 hjertelig velkommen. AGS IT-partner ønsker å oppsummere 2016, som et år fullt av endringer og nysatsing. Vårt første år som ren IT bedrift er over, vi har lansert egen WEB-shop, blitt leverandør av fiber, åpnet nye avdelingskontorer og vår store nysatsing innen Tele og kommunikasjon er utrolig spennende for oss. Vi klør i fingrene etter å ta fatt på et nytt år sammen med dere.


IT 2017

Med det nye året venter også nye muligheter samt nye utfordringer. For oss som brenner for IT ser vi mange nye muligheter som ligger og venter, men også mye utfordringer i det å tenke nytt og annerledes. IT-bransjen er i endring konstant og digitaliseringen er i ferd med å møte enda flere. Det nytter ikke lengre å sitte på benken å vente på at den treffer deg, du må bare henge deg på mens det foregår. Har du allerede satt i gang prosessen med å planlegge IT-driften for 2017 er du et godt steg på vei. Sitter du og er usikker på hva du skal gjøre, har vi mange kompetente rådgivere som kan hjelpe deg på veien. Med IT ser vi framover, vi tenker nytt og jobber for at din hverdag skal bli enklere, du skal jobbe mer produktivt og dine arbeidsverktøy skal være mer tilpasset ditt behov.


AGS nytt 2017

Som i 2016, har vi også i 2017, mye nytt på agendaen! Dette vil rulles ut fortløpende og vi gleder oss til å møte det nye som kommer og fortsatt jobbe med det gamle. Vårt store IT-treff 2017, er allerede godt i gang og temaet er i år Sikkerhet, digitalisering og mobilitet. Høyaktuelle temaer for dagens IT utfordringer. Dato for årets treff er satt til Torsdag 11.mai, så sett gjerne av dato allerede. Vi gleder oss til å se deg der!

 

Her et bilde fra fjorårets arrangement, med Microsoft SMB Direktør, Ole Roterud på scenen.

 

Vi hjelper deg

Går du med planer om å bytte ut IT-parken, eller kanskje du vil flytte ut i skyen, da hjelper vi deg gjerne! På våre nettsider kan du lese mer om hva vi leverer av tjenester. Er det noe du føler vi mangler, gi oss tilbakemelding, så kanskje vi kan se på det. Legg igjen inn forespørsel i kontaktskjema nedenfor, ring oss på Tlf 33 29 10 20 eller send oss en e-post til dinitavdeling@ags.no


Kontakt oss

Med dette ønsker vi dere alle et riktig godt nyttår og takk for det gamle!