oseberg
I dagens blogg innlegg har vi stor glede av å få besøk av Øystein Aker fra Oseberg Solutions.

Vi i AGS dinitavdeling.com har som mål å kunne levere det meste av it behovet til våre kunder med unntak av fag og økonomisystem. Vi har derfor inngått et samarbeid med de beste i bransjen slik at vi sammen kan levere IT løsninger til våre kunder av høy kvalitet. Oseberg Solutions og AGS dinitavdeling.com har også tilsvarende fokus på nettsky løsninger og hvordan disse kan snakke sammen. Hvordan vi sammen kan finne løsninger som gir bedre forretningsprosesser ute hos kundene.  Oseberg vil også delta på vårt høstseminar den 24. oktober. Du kan finne mer informasjon om agenda og påmelding her.

Oseberg Solutions logo pms outline

Oseberg Solutions er blant de tre største forhandlerne i Norge av forretningsløsningssystemet Microsoft Dynamics NAV, tidligere kjent som Navision. Oseberg, som firma, har vært i bransjen siden 2000 og er i dag etablert med avdelinger i Tønsberg og Oslo. Oseberg ble i 2012 utnevnt til medlem av Microsoft Dynamics Presidents Club, som favner de 5 % beste Dynamics-partnerne i verden.

Som konsulentselskap, som leverer datasystemer i ulike bransjer, er våre konsulenters bransjekunnskap i kombinasjon med dyptgående kjennskap til ERP-systemer Osebergs største aktiva. Vår forretningsidé er at vi – med vår kunnskap og våre forretningsløsninger – skal bidra til å skape lønnsomme virksomheter for våre kunder.

dynamics-header-2013

Søsterproduktet til Dynamics NAV er allerede i skyen og Dynamics NAV går nå etter, som det første av Microsofts forretningsløsningssystemer. NAV er fra før et av verdens mest utbredte ERP-systemer, med over én million brukere på verdensbasis og en stor del av markedet i Norge. Med sin kommende sky-satsning på Azure-plattformen forventes systemet å fortsette sin kraftige vekst så vel i Norge som i resten av verden.

Osebergs mål er å finne den beste totalløsningen for kundene. Dette innebærer i mange tilfeller å samarbeide med andre av kundens leverandører av infrastruktur eller programvare. I en totalleveranse vet vi svært godt at vi må samarbeide med de beste for at kundens løsning skal bli optimal, derfor samarbeider Oseberg med AGS dinitavdeling.com og deltar på årets seminar 24.oktober på Kilden Kinosenter.

Agenda og påmelding http://seminar.dinitavdeling.com

Les mer om Oserberg Solutions på deres nettside  http://www.oseberg.no
Les mer om AGS dinitavdeling.com på vår hjemmeside  http://dinitavdeling.com

 

2135
Vi ses på seminaret
Øystein Aker
Oseberg Solutions