Windows-Server-Bloggbilde-uke16

Er du i tvil om din bedrift trenger en Server eller ikke, kan Caroline Aaseby fra Microsoft, veilede deg med sine synspunkter om Windows Server. Hun forteller oss litt om dagens utfordringer for små og mellomstore bedrifter.

 

Caroline Aaseby, OEM – Marketing Coordinator hos Microsoft Norge
Caroline Aaseby, OEM – Marketing Coordinator hos Microsoft Norge

 

Større fleksibilitet for mindre bedrifter

IT-verdenen er i rask endring og for å sikre suksess er det viktig at små bedrifter oppnår samme fleksibilitet når det gjelder IT som store bedrifter drar nytte av. På mange måter er det enklere å være en mindre bedrift i dag, ettersom IT-løsninger som før kun var tilgjengelig og lønnsomme for store bedrifter nå kan benyttes av bedrifter av alle størrelser. For en mindre bedrift er det mange fordeler ved å samle bedriftens enheter via en server. Oppgaver som bokføring, lønn og bemanning kan automatiseres, og videre hjelpe små bedriftseiere med å senke kostnader og frigjøre arbeidstimer til ansatte. Det er faktisk slik at små firmaer som tar i bruk servere har i gjennomsnitt dobbelt årlig omsetning i forhold til de som ikke har en server-løsning.

Microsoft OEM Server er et godt alternativ for små bedrifter ettersom man kan investere i IT-infrastruktur til en overkommelig pris og på en enkel måte. Microsoft OEM-lisensene har de laveste prisene i markedet, og spesielt ROK-lisensene har mange fordeler. De har aller lavest pris, de er testet av HW-produsenten (OEMen) og er installasjonsklare ved kjøp. Det gjør at prosessen med å installere en ROK-lisens er rask og enkel. I tillegg stiller HW-produsenten (OEMen) med 90-dagers installasjonssupport.


Windows Server forenkler bedriften

For en typisk SMB-bedrift hjelper Windows Server 2012 R2 med å forenkle bedrifter på disse områdene:

  • Dele filer og mapper
  • Muliggjøre sikker tilgang fra hvor som helst
  • Daglig back-up
  • Ett enkelt og oversiktlig dashboard for å administrere brukere, enheter, lagring og programmer.


AGS IT-partner med Serverkampanje ut september

Har du en gammel Server som du vurderer å bytte ut? I hele september gir vi deg kr 5.000 i innbytte dersom du velger å investerer i en ny HP ML350 Server fra AGS IT-partner, med installasjon. Les mer på vår kampanjeside, skriv deg på vår interesseliste, eller fyll ut kontaktskjema nedenfor. Du kan også kontakte oss på Tlf 33 29 10 20 eller sende oss en e-post til dinitavdeling@ags.no.


Kontakt oss