Blogg-uke-17
Windows Server 2012 R2 Standard gjør det enkelt å dele og organisere forretningsdokumenter, -mapper og -ressurser på et sted. Hold deg organisert og finn filene du trenger. Alle filene dine ligger på et lett tilgjengelig og trygt sted, slik at teamet ditt kan samarbeide og være mer produktive. Ved å tilordne spesifikke tillatelser til hver bruker, sørger du for at bare de som trenger det har tilgang til bedriftens dokumenter.


Jobb fra hvor som helst med Windows Server
Gi sikker tilgang overalt slik at de ansatte kan jobbe med enhver fil hvor som helst på en stasjonær PC, bærbar PC eller på en mobil enhet. Du har alltid tilgang til ressursene dine, slik at du unngår problemer for kundene.

Med Windows Server 2012 R2 Standard kan du raskt koble til PC-en, filene og ressursene på nettverket ditt gjennom en ekstern tilkobling. Bruk e-post, bokføringsprogrammer, HR- eller markedsføringsprogrammer, og utfør administrative oppgaver hvor som helst.

 

Lavere IT-kostnader med virtualisering
Reduser serverkostnadene og virtualiser med Windows Server.

Dra fordel av virtualisering og få mest mulig ut av investeringene dine i servermaskinvare. Med innebygd GRATIS virtualisering kan Windows Server 2012 R2 Standard tilby fleksibilitet og skalerbarhet som gjør at du kan fokusere på å videreutvikle bedriften. Husk at for hver standard lisens på Windows Server får du en ekstra lisens som du kan bruke til en virtuell server nr. 2 for å kjøre ditt økonomisystem, CRM eller andre bedriftsprogrammer.

 

Trenger din bedrift ny server?
Har du en gammel server som du vurderer å bytte ut? Fyll ut kontaktskjema nedenfor. Du kan også kontakte oss på Tlf 33 29 10 20 eller sende oss en e-post til dinitavdeling@ags.no.


Kontakt oss