Unboxing-HP-Spectre-13-G1-Thumb

Workstation større enn katten din?

Jobber du f.eks. med Autodesk programvare som Autocad eller Inventor, 3D konstruksjon eller med Adobe Creative Cloud med Photoshop eller filmredigering i Adobe premiere og ikke bruker en laptop er sjansen stor for at du har en diger kraftpakke av en Workstation. De er kraftige, men også store, tunge og tar mye plass under eller på pulten. Dette har HP gjort noe med!

HP lanserer nemlig en helt ny Workstation som presser all denne kraften ned i en liten boks.

Få med deg videoen her i denne linken eller i avspilleren nedenfor.

  

HP Z2 Mini er lett og liten, med kraftig ytelse

HP Z2 Mini er lett og måler bare 58mm i bredden og har er en perfekt firkantet form på på 216mm2. Den kommer også med trådløst nettverk og Bluetooth innebygget. Her har HP vært smarte og laget egne braketter slik at du enkelt skal kunne feste den under pulten, eller bak på skjermen.
En artig detalj er at du kan slå på maskinen ved hjelp av tastaturet, ved å koble til tastaturet på USB porten. Praktisk når du har hengt maskinen bakpå skjermen. Her finner du også utgang til hodetelefoner eller høyttalere.

 

hp-z2-mini-workstation HP har pakket en kraftig Workstation inn i en liten boks.

 

Mange tilkoblingsmuligheter

På baksiden finner du strømtilkoblingen. Og på den rimeligste Entry modellen finner du som her 3 stk Displayporter. På den større modellen er det 4. Du kan drive opptil 4 4K skjermer samtidig. Ja, du hørte riktig - 4 skjermer. Totalt kan du koble til 6 skjermer. HP Z2 Mini passer for eksempel med dette perfekt innenfor finans. På baksiden får du også 2 ekstra USB porter, og på den større modellen finner du i tillegg 2 USB-C dog uten Thundebolt støtte. Maskinen har selvfølgelig også nettverkstilkobling.

 

På Z2 Mini har du mange muligheter På Z2 Mini har du mange muligheter

 

Kraftig grafikkytelse med Nvidia skjermkort.

Det er verdt å merke seg at på Entry modellen får du kun integrert grafikkort fra Intel. Du må over på den større modellen for å få Nvida Quadro kort dersom du vil kjøre 3D programmer. HP Z2 mini er sertifisert og godkjent av flere programleverandører, så du finner støtte til f.eks. Solidworks, AutoCAD, Revit, Inventor, Adobe m.m., for å nevne noen av de mest kjente.


Velg riktig prosessor.

Du kan få utstyrt HP Z2 Mini med Intel i3, eller i5 prosessor i det nedre sjiktet, men er du en profesjonell bruker og har større krav til maskinen, bør du gå for en i7 eller en Xenon prosessor for maks stabilitet og ytelse.

 

Du kan velge mellom I3, I5, I7 ellr Xenon prosessor. Du kan velge mellom i3, i5, i7 eller Xenon prosessor.

 

HP Z2 Mini med rask Turbo disk

På lagrings-siden kan du velge mellom en standard harddisk med opptil 1 TB lagring, en rask 256 GB SSD eller best ytelse HP 512GB Turbo Drive.

For de tyngre oppgavene i bedriften

HP Z2 Mini er ikke en typisk kontor PC, men en kraftplugg til å kjøre de tyngre oppgavene i bedriften.

 

Se flere tips på vår Youtube kanal

Se flere smarte og nyttige tips på vår YouTube kanal!
Vi legger til nye videoer hver uke, så følg med og abonner på kanalen vår. 

Du kan se flere tips på Youtube her

Følg med på Youtube kanalen vår

Ta kontakt med oss eller meld deg på

Nå kan du automatisk få ferske og spennende IT nyheter og tips fra vår blogg hver uke 

Ring oss på 33 29 10 00, send en e-post til dinitavdeling@ags.no eller bruk kontaktskjema.


Kontakt oss