Office-365-med-telefoni-940x630

Dette er innlegget du bør lese om du har en bedrift som har en del reisevirksomhet i forbindelse med møter, og som bruker PC og telefon som arbeidsverktøy. Arbeidsdagen består gjerne av møter med kunder og leverandører og kommunikasjon internt blant de ansatte. Kanskje er det møter på tvers av kontorer og muligens også kontinenter. Et møte tar ikke bare mye av tiden din, den koster også bedriften din en god del. Hva om du enkelt kunne tatt møtet over telefon, der dere begge ser hverandre live over Skype?


Gjør din og bedriftens hverdag mer effektiv

Med Skype for Business får du en kommunikasjonsløsning som er tett integrert med Office kontoen din og Outlook. Her snakker alt med hverandre slik at du kan booke virtuelle møter med dine kunder, og se om dine kollegaer eller Skype kontakter er tilgjengelig ved hjelpe av fargekoder. Du kan kommunisere med direkte meldinger over Skype istedenfor e-post korrespondanse, og du slipper samtidig å fylle opp mailboksen din. Med Skype for Business vil du og bedriften din garantert spare tid og jobbe mer effektivt.

Les mer om Skype for business her.


Møter over skyen med Skype for Business

Med Skype for Business kan du kommunisere med kunden der de er og utføre møte direkte fra kontorplassen din. Hvorfor skal man bruke unødvendig tid og penger på å reise når du kan ta et kjapt møte ved hjelp av PC-en? På et Skype for Business møte er det plass til opptil 250 samtidige deltakere. Du har mulighet til å holde møte med HD Video,  perfekt lyd med HD kvalitet og ikke minst kan du dele skjerm og vise de andre møtedeltakerne prosjekter, dokumenter, skjermbilder osv. Det avhenger heller ikke av at deltakerne må ha Skype for Business selv. Du sender enkelt en link de kan klikke på via møteinnkallelsen i Outlook og møtet er klart til å settes i gang.

Ikke bare er det mye enklere å avholde et møte, men tenk også på kostnadene bedriften din kommer til å spare. Et lite eksempel fra oss selv. Bedriften vår holder til i Horten og vi har kunder og partnere som sitter i Oslo. Noen møter kan avklares like godt over Skype som ved et personlig oppmøte. En kjøretur/togtur til Oslo tar minst 1 time hver vei og selve møte er det også satt av sin tid til. Altså går det med 2 timer reisevei i tillegg til selve møte. Dette er 2 timer som våre ansatte kunne brukt til noe mye mer inntektsgivende for bedriften i stedet. Ikke minst kunne du spart deg for reisekostnader i forbindelse med møte.

Med enkle midler og utstyr kan du sammen med Skype for Business få en komplett møterom- og konferanseløsning. Vi leverer utstyret som hører med, som skjerm, kamera og lyd. Med vår samarbeidspartner innen møteromsløsninger kan vi til og med levere deg konferansebordet!

skype møterom


Få mye mer ut av arbeidsdagen  

Spesielt rettet mot bedrifter som har mye telefonkontakt i løpet av en arbeidsdag vil vi anbefale Skype for Business med Telefoni. Hverdagen for de fleste er gjerne at du ser et telefonnummer i en kontaktliste, mail, CRM, eller nettside og må deretter taste nummeret inn på telefonen for å ringe. Hva om du enkelt kunne markert telefonnummeret på PC-skjermen og ringt automatisk?

Se hvordan vår kunde Milas har fått en enklere hverdag med Skype for business.

Jon S. Sjølie fra Cloudx Services forteller oss at effektiviseringen ved å ringe direkte fra enhver applikasjon er umiddelbar, og verdien av at samtalen automatisk logges i Outlook er betydelig. Et enkelt Outlook søk gir deg fra aktiveringstidspunktet en komplett oversikt over kommunikasjonen med kontakten – inkludert telefonsamtalene. Hver dag du utsetter å aktivisere telefoni i Microsoft Office fører derfor til lavere produktivitet og manglende kommunikasjonsdata. Teknologien som gjør telefoni til en naturlig del av Microsoft Office er nå tilgjengelig, og du kan ringe med din etablerte mobilleverandør. Med dette følger stor fleksibilitet og du kan enkelt sette over samtalen fra din PC over til din mobiltelefon. Kommer du egentlig til å klare deg uten?


Vil du vite mer om Skype for Business?

Ønsker du å vite mer om Skype for business kan du lese mer på våre nettsider her. Med vårt nye samarbeid med Telering kan vi levere din komplette IT og Telefoni løsning. Dersom du ønsker å vite mer om dette, ser vi gjerne at du kontakter oss på Tlf 33 29 10 20, sender oss en e-post til dinitavdeling@ags.no eller fyller ut kontaktskjema.


Kontakt oss