Problemer med OneDrive og synkronisering

Det har vært kjente problemer med synkroniseringen i OneDrive, men nå har Microsoft fikset problemet med ny oppdatert klient.

Se hvordan du setter opp maskinen til å synkroniserer OneDrive

Se hvordan du synkroniserer SharePoint biblioteker i den nye OneDrive for Business, etter at Microsoft fikset synk-problemet med ny oppdatert klient.

Gode nyheter for deg som bruker OneDrive og SharePoint

Det er gode nyheter til alle dere som bruker OneDrive for Business til å synkronisere filer fra SharePoint.

Microsoft har kommet med en ny versjon av synkroniserings-verktøyet som er stabil, og i tillegg gir deg muligheten til å velge hvilke mapper du ønsker å synkronisere. Du kan starte synkprosessen ved å trykke på <Synkronisering>

Slik synkroniserer du mapper i Onedrive og Sharepoint 1

 

Alt er bedre enn før

Før måtte du synkronisere hele dokumentbiblioteker, nå kan du velge mapper.  Mange av våre kunder opplevde at de fikk masse feilmeldinger, noen filer ble ikke synkronisert uten at man kunne se hvorfor. Nå kan du bare velge ut mappene som du ønsker å synkronisere.

Slik synkroniserer du mapper i Onedrive og Sharepoint 2

 

Få hjelp til oppgraderingen

Hvis du trenger hjelp med å installere den nye versjonen av OneDrive for Business ring oss og fikser det i løpet av noen minutter. Her kan du se hvordan ferdig-synkroniserte mapper fra SharePoint ser ut på maskinen.

Slik synkroniserer du mapper i Onedrive og Sharepoint 3


Support levert av AGS

Få rask hjelp til store og små utfordringer som tar arbeidstiden fra deg. Med en supportavtale kan du bruke mer tid på det du er god på, og mindre penger på uforutsette IT-problemer. Med rask svartid og ubegrenset support fra Microsoft 365 sertifiserte teknikere får du et forutsigbart IT-budsjett.

New call-to-action

Jeg er interessert, ta kontakt med meg