Panda2

 

Resultatene for August 2017 i «Real World Protection Test» utført av AV-Comparatives er klare. AGS IT-partner er stolt leverandør av Antivirus fra Panda Security og vi synes det er veldig hyggelig at de nok en gang gjør det bra i tester blant de store aktørene.

 

AV-Comparatives 

AV-Comparatives er en uavhengig organisasjon som tilbyr systematisk testing av sikkerhetsprogramvare, som for eksempel PC og Mac-baserte antivirusprodukter og mobile sikkerhetsløsninger. Formålet med testingen er å sjekke om disse programvarene lever opp til sine løfter. Foreløpig er AV-Comparatives «Real World Protection Test» den mest omfattende og komplekse testen som finnes tilgjengelig når det gjelder å vurdere sikkerheten bak de ulike antivirusprogramvarene.

I «Real World Protection Test» gjort av AV-Comparatives i August 2017, oppnådde Panda Security absolutt høyeste score. 100% av alle trusler ble oppdaget og blokkert. Med i testen var 2o andre kjente leverandører av Antivirus.

 

Bilde hentet fra «Real World Protection Test» sin rapport fra August 2017 gjort av AV-Comparatives.

 

AGS IT-partner er sertifisert leverandør av Panda Security

AGS IT-partner har levert antivirus fra Panda Security i over 10 år. Alle våre tekniske konsulenter og support-medarbeidere er sertifisert for teknisk oppsett, lisensiering, support og vedlikehold av sikkerhetsløsninger levert av Panda Security.

Vi velger Panda Security siden de hele tiden er i forkant av utviklingen når det gjelder datasikkerhet. Selskapet bruker moderne sky-teknologi i sine løsninger og med et moderne webkonsoll har du full oversikt over status på alle maskinene dine. Oppdatering av klienter og beskyttelse går fort og smidig, fordi alle klienter snakker sammen i nettskyen og på nettverket. Med kollektiv intelligens spres advarsel og motgift mot farlige virus som raser rundt på Internett raskt og effektivt, slik at systemet rekker å stoppe trusselen før den rammer hjertet i bedriften.

Les mer om Panda Antivirus her!

 

Ønsker du tilbakemelding på din datasikkerhet?

Hos oss er sikkerhet en stor prioritet, og av den grunn sender vi vår Sikkerhetspatrulje ut på oppdrag helt gratis. Er du usikker på datasikkerheten i din bedrift, kan du frem til 15. oktober booke inn vår Sikkerhetspatrulje her. Tilbudet gjelder for bedrifter mellom 3 og 25 ansatte. Er dere færre eller flere, ta gjerne kontakt med oss, så setter vi opp en avtale.

 

Ta kontakt med oss

Velg den beste sikkerheten til din bedrift. AGS IT-partner leverer kun løsninger som vi selv mener har høy kvalitet. Les gjerne mer på våre nettsider her. Ønsker du å legge inn forespørsel på løsning til din bedrift, ring oss på Tlf 33 29 10 00, send oss en e-post til dinitavdeling@ags.no eller fyll ut kontaktskjema.


Kontakt oss