Flere får tilgang til gode møteløsninger

Flere og flere får tilgang til gode møteromsløsninger som f.eks Skype for Business. Dette gjør det mulig å kommunisere effektivt og holde møter via nettet.

 

Lag ditt eget møteromskamera for under 1.000,- kr

Mange av de innebyggede kameraløsningene som du finner på Laptoper uansett merker, har ofte litt dårlig kvalitet og egner seg ofte best til bare en-til-en møter. Se hvordan du kan lage en flott løsning med møteromskamera for under 1000 kr. Et smart triks som gjør Skype for business møter bedre.

 

Trangt om plassen på møterommet

Det kan fort bli litt trangt om plassen og litt ukomfortabelt på møterommet når flere av dine kollegaer også skal være med å delta på møtet når du kun bruker en laptop. Skal du ha med flere på møtet er det smart å bruke et dedikert kamera som fanger alle som skal være med på møtet. Et slikt kamera vil ofte også ha bedre videokvalitet og høyere oppløsning enn det som er innebygget på Pc'en.

Slik lager du et eget møteromskamera for under 1000 kr


Proft kamera kan koste litt ekstra

Å kjøpe en proff kameraløsning til møterommet koster ofte fra 4.000,- kr og oppover. Så i dette tipset skal du få se hvordan du enkelt på 5 minutter kan lage en god kameraløsning for møterommet for under 1000 kr.

Slik lager du et eget møteromskamera for under 1000 kr


Start med et bra web kamera.

Det første du trenger er et godt web kamera, og dette kamera heter Logitech C920. Det er et kamera som er kjent for å ha veldig god bildekvalitet, ikke minst har du nå sjansen til å plukke opp dette ganske billig fordi det har akkurat kommet en ny modell som heter Logitech C922. Du kan lett finne C920 modellen til rundt 700,- kr.

Slik lager du et eget møteroms-kamera for under 1000 kr


Finn et godt bordstativ

Det neste du trenger er et bordstativ. Her har vi valgt et Manfrotto Pixi stativ som du kan få i sort eller hvitt. Ikke bare gjør den jobben, men den ser også ganske bra ut. Her kan du også velge andre stativtyper som brukes til foto eller video av forskjellige lengder. Ved å velge et rimeligere stativ kan du også gjøre løsningen litt billigere.

Slik lager du et eget møteroms-kamera for under 1000 kr


Slik gjør du det

Nå er det bare å sette sammen begge delene. Pakk opp kameraet og på undersiden vil du finne et standard skruefeste for foto og videokamera som passer til de fleste fotostativer. Nå tar du Manfrotto stativet og fester web kameraet fra Logitech. Skru det godt til så begge delene sitter godt sammen. Nå er det bare å plassere kameraløsningen på møteromsbordet på den plassen du får det beste bildeutsnittet. Du kan også justere kameraet i høyden.

Slik lager du et eget møteroms-kamera for under 1000 kr


Møterom PC

Liker du å bruke en fast møterom PC er dette en god ide. Du kan enkelt koble møteromskameraet som du nå har laget til en fast møterom PC. Da står løsningen alltid klar til bruk når du trenger det. Er det første gangen du kobler til kamera lar du Windows bli ferdig med å legge inn driverne før du tar det i bruk. Det tar som oftest under 1 minutt.

Slik lager du et eget møteroms-kamera for under 1000 kr

 


Plass til alle med nytt møteromskamera

Som du ser har du nå god plass til alle deltakerne, og alle er fornøyd. Nå gjenstår det bare for deg å kjøre effektive møter, men det overlater jeg til deg.

Slik lager du et eget møteroms-kamera for under 1000 kr

 


Brukervennlige møteromsløsninger levert av AGS

Nå får du brukervennlige møteromsløsninger fra Logitech med perfekt bilde og god lyd på Teams møtene dine. Sjekk ut våre populære møteromspakker fra Logitech.

New call-to-action

Jeg er interessert, ta kontakt med meg