3-tiips-til-mobilen-som-vekkerklokke-Thumb2


Bruk mobilen som vekkerklokke

Er du en av de som fremdeles bruker den gode gamle vekkerklokken, eller har du gått over til å heller bruke mobilen? I ukens mobiltips får du 3 smarte tips som gjør det litt lettere å komme opp om morgenen.

Se videoen her i denne linken eller i avspilleren nedenfor.


Velg en melodi som får deg opp

Det er ikke alle som er klar over valgmulighetene de har. Det er faktisk slik at du selv kan bestemme hvilke melodi du ønsker å bruke som vekkerklokke på mobilen. Er du en av de som trenger en rolig og behagelig melodi å våkne opp til, eller trenger du kanskje en med litt futt i? Du kan enten finne en melodi du liker på telefonen eller du kan laste ned eller bruke en av dine favorittlåter.

 

Tilpass volumet!

Det er en ting å våkne opp med en forferdelig melodi, noe helt annet når volumet får deg til å våkne med skrekk og gru. Det er fullt mulig å tilpasse volumet på vekkerklokken din. Sett den på et nivå som passer deg!

 

Sett opp slumrealternativer

Å sette vekkerklokken på slumring betyr at du har mulighet til å utsette vekkerklokken, slik at du er sikker på at du kommer deg opp. Ringer den en gang og du trykker på <slumre>, vil den ringe igjen i det intervallet du har satt opp. Et godt tips er å sette den på 5 minutters intervaller, så du ikke sovner igjen.

mobilen som vekkerklokke

 


Se flere tips på vår Youtube kanal

Se flere smarte og nyttige tips på vår YouTube kanal!
Vi legger til nye videoer hver uke, så følg med og abonner på kanalen vår. 

Du kan se flere tips på Youtube her

Følg med på Youtube kanalen vår

Ta kontakt med oss eller meld deg på

Nå kan du automatisk få ferske og spennende IT nyheter og tips fra vår blogg hver uke 

Ring oss på 33 29 10 00, send en e-post til dinitavdeling@ags.no eller bruk kontaktskjema.


Kontakt oss