EMS

 

Vi hører stadig om digitalisering, men hva er det og hvordan skal man håndtere den? Digitalisering er i hovedsak et ønske om å forenkle og effektivisere prosesser ved bruk av elektroniske hjelpemidler. Med effektiviseringen og forenklingen kommer vi også til et punkt der vi stiller spørsmål rundt sikkerheten. Når alt skal være digitalt og tilgjengelig, hvordan skal man da gjøre det med sikkerheten? Microsoft har gjort det lekende lett for bedriften din, med Microsoft Enterprise Mobility + Security (EMS). Dette er et nytt sikkerhetsverktøy, som kan kjøpes som et tilleggsprodukt ved siden av Office 365 abonnementet ditt. 

Hva er egentlig Microsoft Enterprise Mobility + Security?

Microsoft Mobility + Security og forkortelsen EMS sier deg kanskje ikke så mye, men bokstavene i E-M-S kan fortelle deg mye om hva dette produktet står for:

  • Enterprise ID
  • Managed Devices
  • Secured Information

Kort forklart så gjør Microsoft EMS din Office 365 sikrere. Den tar vare på dine dokumenter og IP, samt at den beskytter bedriften din mot at informasjon kommer på avveie. Med Microsoft EMS sikrer du også dine PC-er, nettbrett og mobiler dersom du er uheldig og mister, skader eller blir frastjålet dine enheter.

I tillegg til dette sikrer den bedriften din mot digitaliseringens trusler. Vi blander kortene mellom jobb og privat og det spesielt når det gjelder bruk av IT-relaterte tjenester. Tenk deg en relativt vanlig hverdag, der du i en jobbsituasjon bruker flere bedriftsrelaterte apper, som ulike CRM systemer, ERP systemer osv. Og på privaten er du gjerne på Facebook, LinkedIn, Twitter osv. I tillegg har du ulike enheter du benytter deg av begge deler. Disse mikser du kanskje også i blant, ved at du bruker jobbrelaterte apper og enheter på privat tid, og private apper og enheter i jobbtid.

Microsoft EMS er en skyløsning som er laget spesielt til bedrifter, for å gi tilgang til og administrere ulike apper og data på alle enheter, samtidig som bedriften din er beskyttet. Med Microsoft EMS skal man fokusere på hele brukeropplevelsen og viktigst av alt er at den sammen med Office 365, skal gi bedriften nok fleksibilitet til å møte nye utfordringer, samtidig som den skal kunne takle nye enheter, nye apper og nye ansatte raskt.

 

Microsoft EMS

 

Hvorfor bør du bruke Microsoft Enterprise Mobility + Security?

Med Microsoft Enterprise Mobility + Security (EMS) får din bedrift tatt i bruk en moderne teknologi som møter digitaliseringens utfordringer. Microsoft EMS håndterer mobile enheter og sikkerhet knyttet til mobilitet. Med den riktige løsningen kan du redusere risikoen for menneskelige feil og samtidig gi dine medarbeidere frihet til å arbeide i et sikkert og fleksibelt miljø. Microsoft EMS gir dere også mulighet til å kunne skille mellom private data og bedriftsrelatert data. Du kan også blokke for tilgangen til viktige dokumenter ved pålogging utenfor kontoret, og allikevel få tilgang til dine private områder. Dette er absolutt et verktøy som møter dagens sikkerhetsproblemer.

 

Ønsker du å vite mer om dette produktet, har vi sertifisert personell som kan hjelpe deg på vei!

Vi hjelper deg i gang!

Microsoft EMS fungerer utmerket godt med Windows 10 plattform. Det fungerer også sømløst med alle dine Office 365 applikasjoner. For å få EMS må du ha en Office 365 bruker og ha installert Windows 10 på dine enheter. Vi har sertifiserte teknikere på plass! Kontakt oss gjerne for en prat med vår rådgiver på Tlf 33 29 10 00 eller send oss en e-post til dinitavdeling@ags.no

Du kan også legge igjen en forespørsel i kontaktskjema.


Kontakt oss