I dette webinar-opptaket skal du få se hvordan du enkelt kan øke sikkerheten for deg og dine ansatte ved hjelp av tjenester i Microsoft 365 som du allerede betaler for. I tillegg skal du få noen smarte tips og råd om sikkerhetstiltak som effektivt beskytter deg mot hackerangrep, identitets-tyveri og svindel.

Webinar om sikkerhetsverktøyene i Microsoft 365

I dette opptaket av webinaret om sikkerhetsverktøyene i Microsoft 365 skal Kristian Hokland og Anders Aspelin guide deg gjennom de største truslene møter i hverdagen, og hvordan du med ganske enkle midler kan stoppe dem.  

Webinar-serien har vært en stor suksess. Du kan se opptaket nå, eller når du har tid og det passer for deg.

 

Microsoft 365 sikkerhets webinar

 

Agenda - dette får du se

Webinaret har en spennende agenda som tar deg med på en sikkerhets reise i alle truslene du møter i den digitale arbeidsdagen. Se hvordan angrepene fungerer, og hvordan du enkelt kan beskytte deg ved hjelp av enkle tjenester du mest sannsynlig allerede har, eller lett kan oppgradere til.  Videoen og seminaret varer i ca. 24 minutter. 

 • Dagens trusselbilde
 • Hvorfor blir du angrepet 
 • Virus som krypterer og tar data som gissel
 • Epost som mål for svindel og stjålet brukerid og passord
 • Eksempler på svindel og hacking
 • Hvordan beskytter du deg
 • 2-faktor-utentisering (MFA) øker sikkerheten med 99%
 • Avansert e-post beskyttelse
 • MDM for å beskytte PC, MAC og mobile enheter 
 • Antivirus
 • Hvordan aktivere sikkerhetsverktøyene i Microsoft 365
 • Hvor mye koster det å sette opp sikkerhetstjenestene i Microsoft 365

 

New call-to-action

 

Slik operer en virkelig hacker

Er du interessert i å se hvordan en hacker opererer? Ja, da kan du få med deg denne tidligere videoen vi laget sammen med Marius, som en snill hacker. Marius jobber som etisk hacker for Virosafe som er en av Norges største leverandører av sikkerhets verktøy, og som er leverandøren til  antivirus løsningen som vi har valgt for kundene våre.

 

Slik får du enkelt oppgradert din sikkerhet

For å hjelpe deg har vi laget 2 sikkerhetspakker som du kan aktivere og sette opp med litt hjelp fra våre sikkerhets-spesialister på Microsoft 365.

Den første pakken aktiverer vi og setter opp 2-faktor-pålogging og e-post sikkerhet for deg, pluss en del andre smarte sikkerhets tiltak som gjør det litt tryggere for deg og kollegaene dine.

Når du har fått på plass Sikkerhetspakke I kan du gå videre på Sikkerhetspakke II. Her får du MDM via Intune tjenesten i Microsoft 365. Det betyr full kontroll og ekstra sikkerhet på PC, MAC og mobile enheter med Android eller iOS.

Du kan sette opp den ene først, og så den andre etterpå, eller begge 2 samtidig. Her kan du bestemme selv takten du vil ha fremdriften.

Du kan sjekke ut pris og lese mer om sikkerhetspakkene her:

 

Sikkerhetspakke II

Vi hjelper deg med å aktivere Intune i Microsoft 365 slik at du får en komplett MDM (Mobile Device Management) system. En løsning for sikkerhets-administrasjon av PC, Mac og mobile enheter fra skyen. Nå kan du enkelt øke sikkerheten på alle enhetene i bedriften din.

New call-to-action

Jeg er interessert, ta kontakt med meg