mer-plass-i-office-365
Microsoft har i disse dager valgt å oppgraderer lagringsplassen du får i Office 365. Dette er gledelige nyheter for alle oss som bruker Office 365. En bra tjeneste blir nå bare enda bedre og ikke minst bedre en de konkurrerende produktene f.eks fra Google.

Hva er Skydrive Pro

Mange er kanskje ikke helt klar over hva Skydrive Pro er. Skydrive Pro er nesten som en minnepenn, eller lagringsplass  i nettskyen som du får inkludert i ditt Office 365 abonnement eller også dersom du kun abonnerer på Sharepoint Online. Her kan brukere og ansatte lagre, synkronisere og dele filer på tvers av telefoner, nettbrett og pc'er. Sikkert, enkelt og lett tilgjengelig. Brukere har kunne tatt med seg dokumenter og data fra Sharepoint Online, og tatt disse med seg nesten som en reisekoffert slik at de kan jobbe mer effektivt opp mot Sharepoint. Spesielt har dette vært praktisk dersom ,man har hatt litt større filer.

Hver bruker får nå 25 GB lagringsplass i Skydrive Pro

Tidligere har størrelsen på Skydrive pro vært på 7GB. Microsoft øker nå lagringsplassen til 25GB for alle brukere. Det betyr at alle nye Office 365 får nå 25GB som standard og alle eksisterende abonnenter får oppgradert sin lagringsplass fra 7GB til 25GB.

Kjøp mer plass dersom du trenger det

Microsoft åpner også for at du kan kjøpe deg mer plass dersom du har behov for mer en 25GB. Du kan enten øke lagringsplassen til 50GB eller til 100GB.  Du kan også fordele lagringsplassen i hele bedriften slik at noen som kanskje ikke bruker eller har behov for mindre plass kan en del av sin kvote til andre som har behov for mer.

 

øker lagringsplass i Sharepoint
SharePoint Online admin kan øke brukernes SkyDrive Pro lagringsplass fra 25 GB til 50 GB og 100 GB.

 

Vil du vite mer?

Ring oss på 33 29 10 00, send en e-post til dinitavdeling@ags.no eller bruk kontaktskjema.

Kontakt oss