I dette tipset skal du få se hvordan du oppretter et møte i Outlook med personlig oppmøte. Perfekt når du ikke ønsker et møte på teams men vil ha alle samlet fysisk rundt møtebordet.

Endelig mulighet til å kalle inn til et fysisk møte

I dette tipset skal du få se hvordan du lager et møte personlig oppmøte i kalenderen din. Selv om møter på Teams er den nye normalen, så er det noen ganger nødvendig eller best når møtet kjøres fysisk. 

Nå har du endelig mulighet til å definere at du ønsker personlig oppmøte når du kaller inn deltakerne til møtet. Smart for da unngår du at en eller annen dukker opp på teams når du har gjort det koselig, bestilt pizza og organisert det fysiske møtet på jobben. 

Det er som alltid veldig enkelt å få til selv, det tar bare noen få klikk. 

 

Hvordan opprette Outlook møte med personlig oppmøte 7

 

Denne funksjonen finner du i Nye Outlook

Du kan begynne med å starte opp Outlook slik som dette. Dersom du synes at Outlook ser litt rar ut i forhold til den du har er det fordi jeg har den nye versjonen av Outlook.  Ønsker du å prøve den du også er det bare å huke av for denne innstillingen Nye Outlook. Da kan du prøve ut den nye versjonen av Outlook og kjapt gå tilbake igjen dersom du angrer deg.

Hvordan automatisk videresende e-post til andre i Outlook 1Slik gjør du det!

Du kan starte med å lage deg et nytt møte i kalenderen slik som dette. Legg til en tittel på oppføringen slik du pleier og bestem deg for hvor lenge møtet skal vare. Inviter deltakerne som du vil ha med på møtet.

Dette blir perfekt.

 

Hvordan opprette Outlook møte med personlig oppmøte 2

 

Her velger du møtealternativer

Nå når du har fått det meste på plass til møtet ditt klikker du her på Flere alternativer som du finner nederst til høyre slik som dette. 

 

Hvordan opprette Outlook møte med personlig oppmøte 3New call-to-action

 

 

Velg personlig oppmøte

Alt du trenger å gjøre nå er å hake ut dette valget Arrangement med personlig oppmøte.
Outlook informerer alle automatisk om at i dette møtet kreves personlig oppmøte kreves. 

Enkelt ikke sant.

 

Hvordan opprette Outlook møte med personlig oppmøte 4

 

 

Slik ser møtet ut i kalenderen

Nå har du laget et møte der du ønsker at deltakerne skal møte opp personlig. Dette kan du også se i selve kalenderoppføringen.

Merk deg at ordet «Personlig» står oppført i tittelen på møtet. I tillegg har du et symbol her nederst til høyre som illustrere at møtet er fysisk

 

 

Hvordan opprette Outlook møte med personlig oppmøte 5

 

 

Personlig oppmøte i kalenderoppføringen

Ikke nok med det. Når du klikker på møtet i kalenderen vil du kunne se at møtet krever personlig oppmøte.

Smart ikke sant.

 

Hvordan opprette Outlook møte med personlig oppmøte 6

 

 

Få Microsoft 365 levert av AGS


AGS IT-partner har spisskompetanse i implementering og support av Microsoft 365. Vi hjelper deg med skreddersydde løsninger som kan øke produktiviteten og datasikkerheten i din organisasjon med de samme prisene som hos Microsoft.

New call-to-action

Jeg er interessert, ta kontakt med meg