upset-534103_1280

Å skrive ut kan være en tungvint prosess og problemene kan være mange. Enten du trykker skriv ut og det ikke skjer noe, eller om du ikke vet hvilken printer som er nærmest deg.

 

Utskriften blir ikke hentet

Hvor mange ganger har dette skjedd: kontornaboen din trykker skriv ut, og går i et møte. Litt senere skriver du ut noe, og finner hans utskrift liggende på mottaksbrettet til printeren. Du er selvfølgelig en god kollega og tar med utskriften og legger på din kontornabos skrivebord.

Møtet tar slutt og kollegaen din kommer tilbake, plukker opp utskriften, leser raskt over og kaster den i søpla!

Tenk deg det, de 10 arkene blir lest over i ca. et halvt minutt før de blir kastet! Her snakker vi om unødvendig utskrift, noe som koster flere tusen kroner for en bedrift per år!

  • Viste du at en utskrift kan koste opp mot 5 kroner per ark?

I tillegg er dette et sikkerhetsproblem. Sensitiv informasjon kan bli liggende på skriveren i timevis, og nysgjerrige øyne kan få med seg informasjon som ikke var ment for dem. Bedriftkritisk informasjon kan komme på avveie og medføre store kostnader. Den helt nye ideen til din bedrift blir kanskje stjålet og brukt av en annen bedrift!

 

Vi har samme oppsett, men jeg mangler masse funksjoner!

Dette er et driverproblem. Et eksempel på dette er når to brukere har helt likt oppsett og er koblet til samme skriver, men den ene har flere funksjoner enn den andre. Dette kan være til stor bry dersom man skriver ut mye.

 

Spionen

For noen uker siden ble noe foruroligende oppdaget på stortinget! En person hadde sneket seg rundt og oppført seg merkelig, tatt bilder og oppholdt seg i nærheten av skriverne på stortinget.

Reaksjonen ble utskriftsforbud! Alle skrivere ble stengt ned og alle fikk streng beskjed om å ikke skrive ut noe som helst, av risiko for at sensitiv statsinformasjon skal komme på avveie.

 

Printerserveren

Og til slutt, den store stygge ulven i flokken; Printerserveren! Den er stor, tung, treg, skaper ofte problemer og er dyr i drift. Bedriften er som regel avhengig av eksterne leverandører for reparasjon og vedlikehold, noe som også medfører kostnader.

 

Spør oss om Printix

Hvis du til stadighet opplever en eller flere av disse problemene har vi løsningen for deg og din bedrift!

Se videoen her i denne linken eller i avspilleren nedenfor.

 

Skriv ut hvor som helst 

Printix er skybasert, så du trenger ikke ha en programvare installert på en ekstra server på kontoret. Printix driftes fra en Microsoft servere i Tyskland.

 

Sikker utskrift

Printix møter kravene for sikker utskrift, med ende til ende kryptering og brukerinnlogging, noe som gjør at dette er en kurant erstatter for preservere.

 

Driverproblemer "be gone"!

Visste du at en stor tidstyv på kontoret er driverproblemer? En IT ansatt eller kontoransatt kan bruke mange timer per år på å feilsøke funksjoner relatert til utskrift.

Printix eliminerer dette ved å sentralisere driveren. Det vil si at du ikke trenger å installere en driver per maskin. Alt gjøres fra grensesnittet i nettleseren og sendes ut når skriveren blir tilkoblet en maskin.

 

Kostnadsbesparende

Printix benytter flere metoder for å spare kostnader. For eksempel reduseres antall uavhentede utskrifter ved at utskriften ikke kommer ut før den blir bekreftet i en egen app.

  • Printix oppfordrer til å skrive ut mest mulig i sort hvitt, og tosidig!

 

App!

La oss gå tilbake til scenarioet med deg og din nabokollega. Dere har nå fått Printix. 

Kollegaen din trykker "skriv ut" og løper til et møte. Like etter skriver du ut et dokument. Din kollegas utskrift, som du nå egentlig ville funnet, ligger ikke på mottakbrettet når du kommer til printeren. Den ble aldri skrevet ut! 

Selv tar du frem telefonen din, åpner en egen app kalt Printix og trykker på dokumentet du har valgt å skrive ut, deretter skanner du QR koden som er tilknyttet skriveren, og dokumentet printes ut!

Når din kollega kommer tilbake er det ikke noen utskrift som ligger på skrivebordet, fordi dokumentet aldri ble skrevet ut!

Bedriften din kan nå ha spart opp mot 25 kr på disse 10 sidene som aldri ble skrevet ut.

Tenk deg om dette skjer fem ganger i uka i et helt år år.

 

  • Viste du at dette kan koste ca. 500 kroner per person som gjør dette pr måned?

 

Gjestetilgang

Med Printix kan du enkelt sette opp gjestetilgang for dine besøkende. Du kan legge til domenene til gjesten slik at gjesten kan registrere seg i din portal!

 

La oss fortelle deg om Printix

Hvis du til stadighet opplever problemer med utskrift, eller er redd for at viktige dokumenter skal leses av uønskede eller komme på avveie, ta kontakt med oss i dag så vi kan hjelpe deg å løse dette problemet.

 

Se flere tips på vår Youtube kanal

Se flere smarte og nyttige tips på vår YouTube kanal!
Vi legger til nye videoer hver uke, så følg med og abonner på kanalen vår. 

Du kan se flere tips på Youtube her

Følg med på Youtube kanalen vår

Ta kontakt med oss eller meld deg på

Nå kan du automatisk få ferske og spennende IT nyheter og tips fra vår blogg hver uke 

Ring oss på 33 29 10 00, send en e-post til dinitavdeling@ags.no eller bruk kontaktskjema.


Kontakt oss