I dette blogginnlegget skal du få vite hvordan du kan effektivisere din bedrift ved hjelp av Smart Bedrift, og hvilke fordeler du får ved å velge en pakketert IT-løsning!

Effektiviser bedriften din med pakkeløsning

I dagens digitale æra er det essensielt for små og mellomstore bedrifter å ha robuste IT-systemer.
En av de mest effektive måtene å oppnå dette på er gjennom en samlet pakke av IT-tjenester.

I dette innlegget skal vi utforske fordelene ved å pakketere de grunnleggende IT-tjenester, med et spesielt fokus på det norske SMB-markedet.

 

Lysaker 23.08.2023-8_AI extended-1

 

Sikkerhet og samhandling med Microsoft Business Premium lisenser 

Microsoft Business Premium er lisensen AGS har tatt med i vår pakketerte løsning, denne pakken kalles Smart bedrift – og egner seg godt til en typisk Norsk SMB bedrift.

 

Hva er inkludert?

Microsoft business Premium tilbyr samhandlingsverktøy som Microsoft Teams, Outlook, og OneDrive, som alle er essensielle for samarbeid og produktivitet i dagens arbeidsmiljø. Samt Office 365 applikasjoner som Word, Excel, PowerPoint etc.

Med integrerte sikkerhetsfunksjoner, gir denne tjenesten din bedrift det nødvendige for å være både produktiv og sikker.

 

JGS_5549

 

Antivirus - beskyttelse mot digitale trusler

Digital sikkerhet er en topp prioritet for alle bedrifter. Med antivirus sørger vi for at dine data er beskyttet mot virus, malware og andre trusler.

Vi lever i en tid der vi gjør nesten alt online – jobber, handler, sosialiserer. Og akkurat som du ville låst døren til huset ditt, trenger du å låse dørene til dine digitale enheter. Her kommer antivirus inn i bildet.

 

JGS_4841-1

 

Nettvakt - forebygging av nettverkstrusler

Nettvakt fungerer som et beskyttende filter på maskinen din. Denne skybaserte sikkerhetstjenesten bidrar til å forhindre trusler på nettet, som phishing og ransomware, før de når dine enheter.

Vi mener dette er helt essensielt å ha på plass, og har derfor inkludert det i vår Smart Bedrift løsning. Denne tjenesten er også fin for bedrifter som er mye på reise.

 

JGS_5968

 

Sikker og Smart Printløsning

Med printløsningen som er inkludert får bedriften din en skybasert printløsning som er både sikker og brukervennlig.

Denne tjenesten forenkler utskriftsadministrasjonen og sikrer at sensitiv informasjon forblir konfidensiell, og utskriftene krypteres i skyen.

 

JGS_5560-1

 

To-Trinns Autentisering og Diskkryptering

Sikkerheten styrkes ytterligere med to-trinns autentisering i Microsoft-miljøet og kryptering av disk. Disse funksjonene sikrer at bare autoriserte brukere får tilgang til bedriftens data, og at informasjonen er kryptert og sikker.

To-trinns autentisering er et helt grunnleggende sikkerhetstiltak som må være på plass. 

 

Lysaker 23.08.2023-4-2

 

Dedikert Support for Alle Ansatte

En vesentlig del av vår pakke er support for alle ansatte. Dette betyr at bedriften din alltid har tilgang til profesjonell hjelp ved behov, noe som sikrer minimal nedetid og effektiv problemløsning.

 

JGS_5427

 

Fordelene ved å Velge en IT-partner for drift og support

Ved å velge en IT-partner som oss for drift og support av disse tjenestene, får din bedrift tilgang til ekspertise og dedikert hjelp. Dette frigjør verdifulle ressurser som kan brukes til å vokse og utvikle bedriften.

En IT-partner sikrer også at alle tjenestene er optimaliserte og integrerte på en måte som best tjener din bedrift.

 

JGS_4471

 

Vi sørger for at du har det du trenger for å jobbe trygt og effektivt

Vi har valgt å sette sammen en pakketert løsning for SMB bedrifter for å gjøre det enklere for bedrifter å velge de riktige, og ikke minst viktige løsningene.

Det er mye som skjer på den digitale plattformen i disse dager, og det er ikke alltid like lett å følge med på hva man trenger for å sikre sin bedrift mot dagens trusler, eller hvilke digitale verktøy man kan bruke for å jobbe mer effektivt og sømløst.

 

En helhetlig løsning

Samlet sett tilbyr Smart bedrift en helhetlig løsning som ivaretar de kritiske behovene innen sikkerhet, samhandling og digitale verktøy bedriften din trenger. Ved å samarbeide med en pålitelig IT-partner, kan din bedrift nyte godt av en sømløs, sikker og effektiv IT-drift.

 

JGS_5214

 

Hva koster Smart bedrift? 

Mer om hva Smart bedrift koster, samt ofte stilte spørsmål og svar kan dere lese mer om her:
Smart Bedrift - AGS IT-partner

 

Webinar om Smart Bedrift

Tidligere denne måneden hadde vi også et webinar om Smart bedrift. 
Opptak av dette webinaret kan ses her: 

 

Vi i AGS er klare for å hjelpe deg med din IT-drift og support, slik at du kan senke skuldrene dine å gjøre det du og din bedrift er god på. 

 

Kontakt oss

Ønsker du å ta en prat om hvordan denne løsningen vil fungere for din bedrift? 
Book gjerne et møte med meg, eller ta kontakt med meg på malin@ags.no / +47 908 39 101 

 

New call-to-action

Jeg er interessert, ta kontakt med meg