Slik-slår-du-på-finn-min-iPhone-Thumb2

 

Finn iPhone eller Find my iPhone

Det er fort gjort å miste eller bli frastjålet mobilen - eller rett og slett glemme hvor du har lagt den. I dag har iPhone en stor del av mobilmarkedet så dette tipset er til andelen som innehar en iPhone. For brukere av iPhone er det nemlig ekstra enkelt å finne tilbake en "mistet" telefon.  For å finne tilbake til mobilen kan redningen være å ta i bruk Finn iPhone eller Find my iPhone.

 

Ved å skru på funksjonen Finn iPhone eller Find my iPhone, kan iCloud hjelpe deg å finne igjen din iPhone, iPad eller Apple Watch for deg. Dersom du har vært uheldig å mistet enheten for godt eller den har blitt stjålet, hjelper også aktiveringslåsen deg med å holde opplysningene dine sikret og gjør det vanskelig for andre å bruke eller selge den.

Se videoen under eller les videre for å få vite hvordan du aktiverer denne praktiske funksjonen!

Se videoen her i denne linken eller i avspilleren nedenfor.

 

Slik slår du på Finn iPhone eller Find my iPhone

Dersom du skrur på Finn iPhone eller Find my iPhone på alle enhetene dine, kan du enkelt finne dem igjen dersom de forsvinner!

For å sette på Finn iPhone eller Find my iPhone på din iPhone, må du først gå inn på <Innstillinger> og så velge <iCloud>.  Skroll ned til knappen for <Finn iPhone>,  trykk på  <Finn iPhone> og til slutt skru på <Finn iPhone> og <Send siste plassering>. Hvis du blir bedt om å logge på, oppgir du Apple-ID-en din. Hvis du har glemt Apple-ID-en, kan vi hjelpe deg med å finne den.

Dersom du har vært uheldig å miste eller fått frastjålet telefonen kan du med Finn iPhone nå logge deg inn på iCloud.com eller Finn iPhone-appen for å se hvor enheten befinner seg på et kart. Er den i nærheten, kan du nå spille av en lyd for å hjelpe deg med å finne den. Er den derimot lenger unna eller noen har tatt den, kan du sette den i <Mistet-modus> for nå å kunne låse og spore den, eller slette alle de personlige opplysningene dine.

finn iphone eller find my iphone

 

Se flere tips på vår Youtube kanal

Se flere smarte og nyttige tips på vår YouTube kanal!
Vi legger til nye videoer hver uke, så følg med og abonner på kanalen vår. 

Du kan se flere tips på Youtube her

Følg med på Youtube kanalen vår

Ta kontakt med oss eller meld deg på

Nå kan du automatisk få ferske og spennende IT nyheter og tips fra vår blogg hver uke 

Ring oss på 33 29 10 00, send en e-post til dinitavdeling@ags.no eller bruk kontaktskjema.


Kontakt oss