panda-antivirus 

Panda Security ble grunnlagt i 1990 og er et av verdens ledene sky-baserte selskap innen sikkerhetsløsninger. Med base i Spania, har selskapet en direkte tilstedeværelse i over 80 land, produktene er oversatt til mer enn 23 språk og de har millioner av brukere over hele verden. Deres hovedmål er å forenkle kompleksiteten, ved å skape nye og bedre løsninger for å ivareta det digitale livet til sine brukere.

Panda Security har hatt suksess i 25 år med innovasjon og nyskaping. Allerede i 1998 kom de med den første daglige signaturfilen. I 2012 var de første sikkerhetsselskap med et komplett sky-basert tilbud og i 2014 kom de med den første «Detection-Motoren» i bransjen. De fortsetter å stadig være pioner i markedet og det er grunnen til at gikk inn som ledere i «Gartners’s Visionaries quadrant» i Februar 2016.

 

AGS er sertifisert leverandør
AGS har levert antivirus fra Panda Security i over 14 år. Alle våre tekniske konsulenter og support-medarbeidere er sertifisert for teknisk oppsett, lisensiering, support og vedlikehold av Panda Office Protection.

 

3 gode grunner til at Panda Security fortjener ekstra anerkjennelse!

  1. Panda Security er i forkant av utviklingen når det gjelder datasikkerhet, og var det første og eneste selskapet i å kombinerer avansert endepunktbeskyttelse (ERP) og gjenkjenning og respons teknologi av avansert malware (EDR).
  2. Panda Security topper regelmessig listene i tester utført av AV-Comparatives, AV-Test og Virus Bulletin.
  3. PandaLabs, som er Panda Security’s internasjonale nettverk for forskning og teknisk støttesenter er viet til å beskytte brukerne mot virus og jobber kontinuerlig mot deres hovedmål som er å tilby verktøy og støtte for å oppdage og desinfisere virus.

Full oversikt over dine klienter
Panda Antivirus bruker moderne sky-teknologi i sine løsninger. Ved å la alle maskinene med Panda Antivirus melde seg til en sentral løsning i nettskyen, får du en løsning som reagerer raskt, smart og intelligent. Panda kaller dette «kollektiv intelligens».

På webkonsollet har du full oversikt over din løsning, over alle maskiner og status på det som skjer. Oppdatering av klienter og beskyttelse går fort og smidig, fordi alle klienter snakker sammen i nettskyen og på nettverket. Med kollektiv intelligens spres advarsel og motgift mot farlige virus som raser rundt på Internett raskt og effektivt, slik at systemet rekker å stoppe trusselen før den rammer hjertet i bedriften.

 

Ta kontakt med oss
Velg den beste sikkerheten til din bedrift. AGS leverer kun løsninger som vi selv mener har høy kvalitet. Vi velger kun norske leverandører for å sikre lokal brukerstøtte til deg. Kombiner Panda Office Protection med AGS Online Service for å få totalbeskyttelse av din PC.

Ring oss på 33 29 10 20 eller send oss en e-post til dinitavdeling@ags.no for mer informasjon om vår produkter. Du kan også benytte deg av vårt kontaktskjema.


Kontakt oss