Dropbox-bilde

Er du en av de som har en arbeidsflyt som er avhengig av delte koblinger? Da kommer gode nyheter din vei! Nå har nemlig de delte koblingene i Dropbox blitt enda bedre enn før.

Hvis du nå flytter filene dine eller om du gir mappen eller filen du bruker et nytt navn, vil koblingen fortsette å være aktiv. Du trenger ikke lenger være redd for at koblingene til filer du har delt vil slutte å fungere, selv om du for eksempel må omorganisere hele Dropboxen din.

Motsatt, vil du også kunne deaktivere en aktiv kobling, på filer du allerede har delt med andre. Et eksempel kan være at du ønsker å fjerne tilgang til sensitive dokumenter. Dette kan være dokumenter du ikke ønsker at mottaker skal ha tilgjengelig lenger. Ønsker du å deaktivere en aktiv kobling? Følg bruksanvisningen nedenfor.

1.            Logg deg på dropbox kontoen din.

Logg inn

2.            Klikk på kobling-ikonet ved siden av mappen eller filen du skal fjerne kobling fra.

Klikk på kobling-ikonet

3.            Klikk på «Fjern kobling» øverst i høyre hjørnet i boksen som dukker opp.

fjern kobling


Hør mer om Dropbox på vårt store IT-treff
Torsdag 2. juni arrangerer vi årets store IT-treff på Dal gård. Dropbox har i år fått plass på scenen og blir presentert live, med de viktigste tipsene du bør kunne. Meld deg på her eller kontakt oss for påmelding.


AGS IT-partner er sertifisert Dropbox partner
AGS er stolt av å være en sertifisert Dropbox partner. Enten dine ansatte allerede bruker Dropbox, aldri har prøvd en skybasert løsning, eller er et sted imellom, er det utrolig enkelt å komme i gang eller flytte din bedrift over til Dropbox. Kanskje Dropbox er noe for deg også?

Kontakt oss i dag for 14 dagers gratis prøveperiode!

Ring oss på 33 29 10 20, send oss en e-post til dinitavdeling@ags.no eller fyll ut kontaktskjema.


Kontakt oss