hacker-1944673_1280

Planleggingen av årets store IT-treff er i full gang og et tema som helt klart skiller seg ut i år er sikkerhet. I den forbindelse sender vi derfor ut en påminnelse om noen effektive og enkle tiltak for å bedre datasikkerheten i bedriften din! Datainnbrudd, hacking og digital spionasje over nett øker voldsomt og de fleste datainnbrudd blir ikke faktisk ikke oppdaget før det nesten er for sent. Et problem er at bedriften ikke har beskyttelse som er effektiv og er uvitende om at kritiske data og informasjon kan være på avveie.

Det er enda en stund til årets IT-treff, som finner sted på Dal Gård 11. mai, så her er 4 enkle tips du kan se på i mens du venter!

  1. Oppgrader program- og maskinvare. Nyere produktversjoner har tettet flere sikkerhetshull enn eldre versjoner. De har også stort sett flere og bedre sikkerhetsfunksjoner.
  2. Installer sikkerhetsoppdateringer så fort som mulig. Selv de beste produktene har feil og sårbarheter som kan utnyttes av angripere på internett. Systemeiere bør etablere et sentralt styrt regime for oppdatering av applikasjoner, operativsystemer og firmware.
  3. Ikke tildel sluttbrukere administratorrettigheter. De fleste sluttbrukere har ikke behov for administrator-rettigheter. I et sentralt administrert system kan sluttbrukere få den programvaren de trenger fra et felles distribusjonspunkt.
  4. Blokker kjøring av ikke-autoriserte programmer. Bruk verktøy for å kontrollere at sluttbrukere kun får kjøre godkjente applikasjoner. Blokker spesielt programmer utenfor godkjente mapper og flyttbare media som for eksempel CD-er og minnepinner.

Lag gode rutiner, prioriter og sett det på agendaen i bedriften din. Er du i posisjonen der du ikke klarer å lage gode rutiner selv, er det ingen skam å be om hjelp.


Hvordan kan du bedre datasikkerheten i bedriften din?

Det enkleste du kan starte med er å sikre deg, din PC, enheter og bedrift med et godt antivirus program som gjerne bør ha en innebygget brannmur som kan beskytte deg mot kjente og ukjente trusler. AGS IT-partner har levert antivirus fra Panda Security i over 10 år. Alle våre tekniske konsulenter og support-medarbeidere er sertifisert for teknisk oppsett, lisensiering, support og vedlikehold av sikkerhetsløsninger levert av Panda Security. Panda Adaptiv Defense gir en komplett og integrert endepunkts beskyttelse, deteksjon, respons og utbedring for alle typer trusler i en enkelt løsning for hver klient . Løsningen er også en av få som gir god beskyttelse mot flere typer Cryptolocker virus. Les mer om Panda Antivirus på våre nettsider her.Ta kontakt med oss

Velg den beste sikkerheten til din bedrift. Ring oss på 33 29 10 20 eller send oss en e-post til dinitavdeling@ags.no for mer informasjon om vår produkter.


Kontakt oss