Slik-bruker-du-Assisitive-Touch-på-iPhone-Thumb-2

 

AssistiveTouch på iPhone

Har du hørt om iPhone AssistiveTouch? Hvis ikke bør du hvertfall lese videre.

 

Ingenting er mer irriterende enn når knapper slutter å virke og du blir hindret i å bruke telefonen din slik du i utganspunktet pleier. AssistiveTouch er en super hurtigknapp som fungerer veldig bra dersom du for eksempel har mistet tilgang til hjemknappen eller om en av de andre knappene på telefonen din har sluttet å virke. Ved å aktivere AssistiveTouch på din iPhone, får du enkel tilgang til de knappene og funksjonene du bruker mest. AssistiveTouch gjelder ikke kun for nye iPhones. Dette er en "gammel" funksjon, så man får satt det opp på eldre iPhones også. Se hvordan i videoen nedenfor eller les hvordan du aktiverer AssistiveTouch på iPhone lengre ned i teksten.

Se videoen her i denne linken eller i avspilleren nedenfor.

 

Slik bruker du AssistiveTouch på iPhone

For å sette på AssistiveTouch på din iPhone, må du først gå inn på <Innstillinger>, så <Generelt> og deretter <Tilgjengelighet>.  Skroll ned til knappene du finner under <Interaksjon>,  trykk på  <AssisitveTouch> og tilslutt skru på <AssistiveTouch på>. Nå dukker det opp et lite ikon som er tilgjengelig overalt på telefonen din.

AssisitiveTouch på iPhone


Ved å trykke direkte på AssistiveTouch knappen får du opp en rekke knapper som gir deg hurtigtilgang til de fleste funksjonene du trenger. AssistiveTouch er et kjempe fint verktøy du kan bruke dersom en eller flere knapper ikke virker som de skal eller om du bare ønsker hurtigtilgang til dine mest brukte funksjoner.

AssisitiveTouch på iPhone

 

Se flere tips på vår Youtube kanal

Se flere smarte og nyttige tips på vår YouTube kanal!
Vi legger til nye videoer hver uke, så følg med og abonner på kanalen vår. 

Du kan se flere tips på Youtube her

Følg med på Youtube kanalen vår

Ta kontakt med oss eller meld deg på

Nå kan du automatisk få ferske og spennende IT nyheter og tips fra vår blogg hver uke 

Ring oss på 33 29 10 00, send en e-post til dinitavdeling@ags.no eller bruk kontaktskjema.


Kontakt oss