Sikkerhetspatruljen-2

 

Nå kan du få besøk av Sikkerhetspatruljen fra AGS IT-partner og få en gratis vurdering og rådgiving som omhandler din datasikkerhet. Underveis får du gode råd og praktiske tiltak mot digitale trusler. Når besøket er gjennomført mottar du en rapport der du kan se hvordan din status er, og få konkrete tiltak som du kan gjøre for å forbedre din datasikkerhet. Denne muligheten bør du ikke gå glipp av!

Kampanjen pågår frem til 15. oktober og gjelder for bedrifter mellom 3 - 25 ansatte. Er dere færre eller flere, ta gjerne kontakt med oss, så setter vi opp en avtale. Selve besøket tar 1-2 timer. 

 

Dette sjekker vår Sikkerhetspatrulje under besøket

Under besøket hos deg går vi igjennom de viktigste aspektene når det gjelder datasikkerhet. Vi ønsker å opptre som en veileder, der vi ser på eksisterende situasjon og kommer med konkrete råd og tiltak til hva du bør gjøre for å få en enda bedre datasikkerhet. Under ser du punktene for hva vi går gjennom underveis i besøket.

 

sikkerhetspatrulje

 

Nivå på PC, Brannmur og nettverk

Når det gjelder datasikkerhet er brannmuren den første hindringen hackere møter når de skal prøve å hacke seg inn i bedriften din. Utenom selve brannmuren kommer også det andre utstyret du bruker. Vi snakker her om PC-en din, printere, nettverksutstyr osv. Foruten hardwaren er det også viktige aspekter rundt innholdet. Er utstyret ditt godt nok? Oppdateres det jevnlig? Får du varsler når noe er feil?

 

BrukerID- og Passordrutiner

Det er dessverre slik at flere bedrifter i dag ikke har gode nok rutiner på håndtering av brukerID og passord. Vi ser på hvordan deres rutiner er i dag. Hvordan overleveres passord til dine ansatte? Har dere smarte og gode passord? Hva med 2-trinns autentisering? Har dere en dokumentasjonsportal for passord oppbevaring og brukerID?

 

Backupløsning

Backup er uten tvil en av bedriftens viktigste eiendeler, så denne bør være på plass og måtte kunne håndtere hverdagen deres. Her ser vi først på hvilken type Backup du kjører og hva du egentlig trenger. Hvor lenge kan du være uten tilgang? Hvor langt tilbake er det viktige å arkivere?

 

Sikkerhet i nettskyen

Mange av dagens kjente data-angrep stopper ikke fordi de utnytter kjente sikkerhetshull i for eksempel Windows, Office eller Nettleseren. Produsenten har gjerne tettet sikkerhetshullene for lenge siden, men du blir gjerne utnyttet fordi maskinen din ikke er oppdatert. Dette er ofte angrep som sniker seg forbi Antivirus systemer nettopp fordi de bruker kjente hull i programvaren. Vi ser på rutiner for oppdateringer og kommer med konkrete tiltak.


GDPR - NY Personvernlov

Den nye personvernloven, GDPR (General Data Protection Regulation), trer i kraft i Mai 2018. Er du kjent med hva den innebærer?


CEO Fraud og svindel på e-post

Innboksen har endret seg dramatisk de siste årene. Før var det ulike typer spam der noen ville selge noe til deg. Nå er innboksen full av e-post der noen vil ha penger av deg, lure deg, få deg til å klikke på linker som er skadelige og som vil føre til hacking, stjele brukeridentitet eller overta PC-en din. Det er bare snakk om tid før noen brukere eller ansatte klikker på dette ved en feiltagelse. Da e-posten blir smartere og norsk oversettelsen blir bedre, blir det stadig vanskeligere for en stresset bruker å se forskjellen eller ikke klikke ved en feiltagelse. Er du kjent med hva du være obs på?


Antivirus og Cryptolocker

Det er viktig at du har en oppdatert og god Antivirus-løsning i bedriften din. Under besøket sjekker vi hva slags Antivirus du har installert på maskinene dine. Du vil også bli informert om hvorfor det er så viktig, forskjellen på betalt/ikke betalt Antivirus, hva som kan skje dersom du ikke har beskyttelse og viktigheten av å ha kontroll over maskinparken din. Vi går også gjennom Cryptolocker. Hva er det, hvordan rammer det bedriften din, og hva kan du gjøre for å unngå det?


Generelle Rutiner og Tilganger

Miksen av private og bedriftsrelaterte applikasjoner har aldri vært større. Samtidig som vi mikser applikasjoner blander vi også private og bedriftseide enheter. Vi jobber på tvers av enheter og vi bruker bedriftsrelatert informasjon privat, samtidig som vi benytter privat informasjon i arbeid. Det kan fort bli mangel på kontroll og administrasjonstilganger dersom du ikke har gode rutiner på plass.

 

Du mottar rapport etter besøket er gjennomført

Etter endt besøk mottar du en rapport fra oss der du får en status på din datasikkerhet. Du får konkrete tiltak og gode råd til hva du kan gjøre for å bedre sikkerheten.

 

sikkerhetspatrulje

 

Slik melder du deg på

Ønsker du besøk av vår Sikkerhetspatrulje melder du deg på ved å følge linken her. Når du har meldt deg på kontakter vi deg for å booke en tid som passer.

 

Ta kontakt med oss

Velg den beste sikkerheten til din bedrift. AGS IT-partner leverer kun løsninger som vi selv mener har høy kvalitet. Les gjerne mer på våre nettsider her. Ønsker du å legge inn forespørsel på løsning til din bedrift, ring oss på Tlf 33 29 10 00, send oss en e-post til dinitavdeling@ags.no eller fyll ut kontaktskjema.


Kontakt oss