skya

AGS kan nå levere teknisk support og installasjon av Office 365 på Telenor plattformen.
Avtalen gir Telering Bedrift APRO og deres kunder mulighet for å velge AGS som leverandør av tekniske tjenester som installasjon, support og en smidig overgang til Telenor Office 365 nettskyetjenester.

 

Telering Bedrift APRO og AGS Anne Karine Børnick fra AGS og Ronny Røsand fra Telering Bedrift APRO er meget fornøyd med den nye avtalen.

 

Kvalitet i det vi leverer

"APRO har inngått et samarbeid med AGS for teknisk levering og support av Telenor Office 365 plattformen. Som sertifisert Excellent Partner for Telenor, er vi opptatt av kvalitet i det vi leverer til våre kunder.AGS på sin side er Microsoft Gold Partner, og har gjennom utmerkelsene Årets SMB Partner i Norge vist at de er en meget dyktig Microsoft leverandør og vi er trygge på at våre felles kunder vil bli meget godt ivaretatt." Sier Ronny Røsand.

Lang erfaring og høy kompetanse

AGS har siden 2010 da de første nettskyetjenestene kom fra Microsoft, levert disse til bedrifter i Vestfold, Østfold, Buskerud, Telemark og Oslo.. Med over 4.000 brukerinstallasjoner har vi den erfaringen og ekspertisen som trenges for at kunden skal få den beste overgangen til Office 365.  Vi synes det er ekstra spennende å kunne levere denne kompetansen og erfaringen til Telenor Office 365 kunder gjennom Telering Bedrift APRO.

Proffe kommunikasjonsløsninger fra APRO

AGS har også en samarbeidsavtale med APRO slik at AGS's kunder nå kan få gode løsninger på kommunikasjon og mobile løsninger levert fra APRO.  Denne avtalen sikrer en kundene en prisvinnende leverandør på mobiltelefoner og mobile løsninger.  "AGS ser frem til å kunne levere proffe kommunikasjonsløsniger fra Telering Bedrift APRO og frittstående mobile løsninger til våre kunder" sier Anne Karine Børnick AGS

Vil du lese mer om de forskjellige nettskyløsningene? Klikk deg inn på http://dinitavdeling.com

Ta kontakt med oss

Ring oss på 33 29 10 00, send en e-post til dinitavdeling@ags.no eller bruk kontaktskjema.


Kontakt oss