5-tips-som-gjc3b8r-deg-mer-synlig-pc3a5-google

I dette fredagstipset skal du få 5 smarte tips til hvordan du og ditt nettsted kan bli mer synlig i Google søk. Vi har fått med oss Sidsel Kløw som er Google ekspert og vår partner.

 

Se videoen i avspilleren nedenfor eller klikk på denne linken


 

1. Responsive design
Husk at siden din må ha responsiv design. Responsiv design betyr at siden din er tilpasset og justerer seg automatisk til nettleseren på en PC, mobil eller nettbrett. Google favoriserer sider som er optimalisert for å leses på ulike enheter så dette er viktig for deg dersom du ønsker å bli funnet. Se denne videoen som forklarer deg alt om hva responsive design er.

2. Et godt verktøy

Bruk gjerne et kjent publiseringssystem som har innebyggede verktøy som gjør det enklere for deg at siden din blir funnet. F.eks kan dette være Weebly, Wordpress eller f.eks Joomla. Du se mer om hva du kan få til med Weebly her.

3. Linker fra utsiden
Få andre sider eller sosiale medier til å linke inn til din nettside. Det er lurt å opprette en profil på sosiale medier som f.eks Facebook, Youtube eller LinkedIn som har artikler som linker inn til din nettside. En blogg er også er smart måte å skape linker inn til nettstedet ditt på.

4. Gode søkeord
Velg de rette søkeordene og gjennomfør dette både gjennomtenkt og metodisk fra topp til bunn på nettsiden din slik at du blir funnet på de faktisk dine kunder søker etter.

5. Hold siden din levende
Jobb med siden kontinuerlig. Dine kunder og markedet er under endring hele tiden, og det krever også at du er flink til å oppdatere og vedlikeholde nettstedet ditt.

Send oss ditt tips
Har du et godt tips til oss som kan gjøre it-hverdagen bedre for alle oss andre.
Send oss ditt tips på tips@ags.no eller post på vår Facebook side her.

Få med deg flere fredags tips
Gå inn på vår Youtube side og få med deg flere nyttig tips.
Vi legger inn ny video hver fredag så følg med og abonner på kanalen vår.
Du finner oss på Youtube her

Lær mer om Nettsiderog andre smarte it-løsninger som gjør hverdagen din litt enklere.
Klikk deg inn på http://ags.no

Ta kontakt med oss


Ring oss på 33 29 10 00, send en e-post til dinitavdeling@ags.no eller bruk kontaktskjema.Kontakt oss