Huawei-Mate-10-Pro-thumb3

 

Sniktitt på Huawei Mate 10 Pro.

Kunne du tenke deg å bytte ut den gamle telefonen din med en ny en?  Da er denne videoen for deg.  Denne gang skal du få se på Huawei Mate 10 Pro.  Se unboxing og test av det nye flaggskipet til Huawei som har fått gode tilbakemeldinger og skryt fra både kunder og kritikere.

Se videoen her i denne linken eller i avspilleren nedenfor.

 

Mobilt flaggskip og toppmodell fra Huawei?

Huawei sitt nye flaggskip Huawei Mate 10 Pro har både fått gode tilbakemeldinger fra kunder og kritikere etter lanseringen. En mobil der du får mye teknologi for pengene. Vi har til og med ansatte på AGS IT-partner som bruker og skryter av denne telefonen. Mate 10 Pro kjører Android versjon 8 Oreo som er den nyeste versjonen av Android på markedet. Den kjører også Huawei’s nyeste versjon av EMUI som er deres skall utenpå Android.

 

En godt spekket mobiltelefon.

Den har en HiSilicon Kirin 970 prosessor, 6 Gigabyte med RAM og kommer med 128 GB med lagringsplass som standard. Så du har en god start for å kunne lagre dine bilder, apper og videoer. Skjermen har en oppløsning på 6 tommers, 1080p OLED skjerm som kanskje er en litt lav oppløsning i forhold til andre telefoner, men for de fleste vil dette være være godt nok.

 

Batteri som holder hele dagen.

Ingenting er mer frustrerende en en mobil som ikke holder koken ut dagen.
Les mer om iPhone og batteriproblemer her.
Det store 4000mah batteriet som Huawei inkluderer i Mate 10 Pro vil klare å holde koken gjennom hele dagen for deg.

 

Huawei Mate 10 Pro

 

USB-C og Super Charge

I boksen så følger det med en lade kabel, som er av USB Type-C, og et beskyttelses deksel. Du får også med et par med USB Type-C øreplugger, så her følger Huawei trenden som Apple startet med å fjerne øretelefon pluggen. Derfor får du med en dongle som gir deg en overgang fra fra USB Type-C til 3,5mm jack. Telefonen bruker bare 1 time og 20 minutter på å lade fra 0 til 100 % med Huawei sin egen Super Charge.

 

Kamera fra Leica

Telefonen kommer jo også så klart med kamera, eller i dette tilfellet 2 kameraer som er laget av den kjente kameraprodusenten Leica. Det ene kameraet er et 12MP kamera mens det andre kameraet er et 20MP hvor begge har en blenderåpning på 1.6. Det er 2X looseless zoom, som betyr at bilde ikke mister kvalitet eller  blir dårligere vis du zoomer in 2 ganger.

 

Huawei Mate 10 Pro

 

Fingeravtrykk leser

Huawei leverer telefonen med fingeravtrykkleser som de har valgt å plassere bakpå telefonen rett under kameraet. Dette vil fungerer bra for de fleste. Huawei har inkludert gode stereo høyttalere i liggende format med ba lyd. Skjermen har Aspect Ratio på 18:9 Widescreen i sammenligning med et vanlig TV og PC, skjermer er 16:9. Så en bredere skjerm en vanlig tv altså.

 

Oppsummering og konklusjon

Huawei leverer en godt spekket telefon med Huawei Mate 10 Pro.

  • Siste versjon av Andorid
  • Godt med minne og lagringskapasitet.
  • Du får et godt kamera som både tar gode bilder og video.
  • Lang batteri-levetid og rask opplading med Supercharge.
  • God pris.

Ta kontakt med oss dersom du ønsker et godt tilbud på Mate 10 Pro til din bedrift.

 

Se flere tips på vår Youtube kanal

Se flere smarte og nyttige tips på vår YouTube kanal!
Vi legger til nye videoer hver uke, så følg med og abonner på kanalen vår. 

Du kan se flere tips på Youtube her

Følg med på Youtube kanalen vår

Ta kontakt med oss eller meld deg på

Nå kan du automatisk få ferske og spennende IT nyheter og tips fra vår blogg hver uke 

Ring oss på 33 29 10 00, send en e-post til dinitavdeling@ags.no eller bruk kontaktskjema.


Kontakt oss