Unboxing-Sennheiser-MB-660-headset-Thumb2


Sennheiser MB 660 for jobb og hjemmebruk

Sennheiser MB 660 som er noe av det beste på markedet for lyd-opplevelse både på jobb og privat. Sennheiser, som er kjent for god lydkvalitet, og høykvalitets mikrofoner sammenlignes ofte med BOSE. Forskjellen her er at Sennheiser har utviklet MB 660 som det beste alternativet for deg som vil både vil bruke headsettet i jobbsammenheng men også ta det med deg på tur og høre på musikk. Et headset til alt med andre ord.

Se videoen her i denne linken eller i avspilleren nedenfor.

  

Dette følger med i pakken

Hodesettet kommer i et nett og kompakt etui som er perfekt dersom du vil ha med deg headsettet på reise. Her finner du selve hodetelefonen, usb kabel både til tilkobling og lading, og en blutooth dongle for å bruke headsettet trådløst. Kvaliteten på headsettet føles solid og bra ut, som det i og for seg bør være til å koste ca. 4.000 kr.

Unboxing Zennheiser MB 660 headse

Sennheiser MB 660 støtter Skype for Business

Har du Office 365 på jobben er det verdt å nevne at hodesettet er sertifisert for bruk av Skype for Business. Her vil du få nytte av noise cancelling og god lyd når du er i en Skype samtale eller i en konferanse.

Adaptive Noise Cancelling skjermer for støy

Hvordan fungerer Sennheiser’s løsning på noise cancelling? Her har Sennheiser noe som de kaller Adaptiv Noise Cancelling, som fjerner følelsen du får på mange andre løsninger av å snakke inne i hodet alene i et stort tomt rom. Noe som fort blir veldig slitsomt. Sennheiser legger til romklang i sin noise cancelling slik at lyden føles naturlig for deg. Det fungerer som om personen du snakker med befinner seg i samme rom som deg selv.

 

Unboxing Zennheiser MB 660 headset

Usynlig bøyle mikrofon

Sennheiser er kjent for å lage gode mikrofoner, og dette er noe du virkelig nyter godt av på MB 660.
MB 660 har 3 digitale mikrofoner som til sammen former en virtuell buet mikrofon som Sennheiser kaller Speak Focus. En usynlig bøyle som fanger opp lyden akkurat som et vanlig headset med bøyle. Her får de du snakker med krystallklar lyd, selv om du sitter i et miljø med mye støy rundt deg.  Mikrofonene gjør en knalljobb med å fjerne bakgrunnsstøy, tastatur og papirlyder. Det kommer også med innebygget Windsafe teknologi, som fjerner vindstøy og vindsus, noe som gjør stemmen din lettere å høre for andre når det blåser litt.

Unboxing Zennheiser MB 660

Lydkvalitet

Som jeg nevnte tidligere fungerer også MB 660 perfekt til å lytte til musikk og film. Det er ordentlig Hi-fi høyttaler-elementer som sitter i øreklokken. Headsettet er "smart"  slik at det skifter selv og optimaliserer seg selv for tale eller musikk. Du kan også tilpasse lydopplevelsen med mobilappen som du kan laste ned til iPhone eller Android telefoner.

Knapper og innstillinger 

Du skrur enkelt på headsettet ved å vri litt på den ene øreklokken og tilbake igjen når du vil slå det av. På den øverste bryteren setter du på Noise Cancelling på 100%, i midtposisjon setter du på Active Noise Cancelling, og på den nederste innstillingen skrur du den helt av. Du har også en knapp der du kan velge mellom de ulike lydmodusene som f.eks Club, Movie, Speach, eller eget lydvalg som du har laget på mobil App'en. På siden kan du styre lydvolumet opp og ned ved å bevege fingeren over styreflaten på øreklokkene. Du stryker sidelengs for å skippe sanger frem eller tilbake.  Spiller du musikk og tar du av deg headsettet settes musikken automatisk på pause. Du kan koble opptil 2 enheter til headsettet via blåtann. Det betyr at headsettet kan koble seg til både mobil og PC. Eller mobil og for eksempel en iPad.

Unboxing Zennheiser MB 660 headset

Svar på samtaler med et lite klikk

  • Du kan trykke lett med et trykk for å svare på samtaler.
  • Bruk ett dobbeltklikk for å avslutte samtaler.
  • Dersom du gjør et dobbeltklikk uten å befinne deg i en samtale åpner mikrofonene seg opp slik at du hører lyder i omgivelsene, dersom en kollega vil snakke med deg så slipper du å ta av deg hodesettet.

Unboxing Zennheiser MB 660 headset

Mobilapp'en

Med Captune appen som du kan laste ned til mobilen, får du mange muligheter til å tilpasse hodesettet og velge en del smarte funksjoner. Her kan du velge mellom ferdige lydbilder eller lage et eget med Equalizeren. Du kan også fininnstille Adaptive Noise Cancelling funksjonen og slå av og på de innebygde funksjonene. I tillegg har du en kjekk batterimåler som viser hvor mye batteri du har igjen.

Unboxing Zennheiser MB 660 headset

Batteri og lading

  • Du får ca. 30 timer batteritid med kabel.
  • Hele 20 timer med blåtann tilkobling.
  • Headsettet lader du enkelt med USB kabelen som følger med.

Er Sennheiser MB 660 noe for deg?

Trenger du en elegant løsning som tar vare på ørene dine gjennom hele arbeidsdagen og som skjermer deg og de du prater med for støy. En løsning som er optimal både til bruk på jobb og privat, og du i tillegg er opptatt av god lydkvalitet. Ja, da er Sennheiser MB 660 som skapt for dine ører.

Unboxing Zennheiser MB 660 headset

 


Se flere tips på vår Youtube kanal

Se flere smarte og nyttige tips på vår YouTube kanal!
Vi legger til nye videoer hver uke, så følg med og abonner på kanalen vår. 

Du kan se flere tips på Youtube her

Følg med på Youtube kanalen vår

Ta kontakt med oss eller meld deg på

Nå kan du automatisk få ferske og spennende IT nyheter og tips fra vår blogg hver uke 

Ring oss på 33 29 10 00, send en e-post til dinitavdeling@ags.no eller bruk kontaktskjema.


Kontakt oss